vanlig skoldag..!


heeeeeeeej, haft långdag idag eller ja till 15 iaf, men det är långt, för långt. tycker man borde börja typ 12 och sluta två =) haha hade inte det vart bra tider? menmen iaf! vi ska sälja nå fucking cocos bollar som jag inte ens kan stava. usch jag hatar att sälja -.- tycker typ det känns som om jag tvungar folk att köpa. jag menar vi ska sälja för 55kr när dom finns att köpa på konsum för 20kr..? aja, nu kom mamma hem, så vi ska börja röra oss mot emma & anki!
puss på dig.

dagens outfit!

suddig bild ;/ ..

HAHA BIO IGEN JUE!


hej! nu är jah hemma från min trejde bio på två dagar, haha!
var och såg den med andreas och miriam :)
har ingen aning om vad den hette var iaf 2h och 20min! haha men det gick ändå välldigt fort.

ni minns att jag var med emma tidigare idag..? haha en bild juuuuue.


NU SKA JGA SOVA GODNATT HADE BÄST! HAHA JAG ÄR GLAD IDAG :D

HEEEJ :))) / Emmmmma ;D

HEEEJ

hade match tidigare idag, faktist enda matchen som har varit kul att spela! vann iaf med 5-1 =)
sista serie mtachen btw! har spelat två oavgjorda, en förlust och resten vinster! så om vi har tur kan vi komma tvåa! hade dock kunnat vinna allt, men allt berodde på en jävla dommare, haha seriöst jag säger inte bara så för att jag är dålig förlorare utan det var så.

iaf så for jag hem duscha, och emma kom direkt typ, nu plattar hon mit hår hihi och snart ska vi nog ut och göra ngt skojj :) hade!


haha jag kunde lixom inte det där ;/

BIOKVÄLL


godmorgon!

nu har jag hunnit hem från emma och ska snart duscha för att fara på paraden!
om jag orkar dvs.. iaf så igår,  for jag och julia och kolla på bio, year one hette den.
välldigt oserriös film haha kanske lite dryg? sen så träffa vi emma och nina, så följde dom med på nästa bio! fighter hette den. även olle och ante! fast hur mycket såg vi på den då.. typ gled på golven ist, nåja sen gick vi därifrån innan den hade slutat. så vi var där ute mäst och cykla och jag vet inte vad. haha! ajjja bilder!

innan vi for ut!















hej


godkväll bloggläsare!

ikväll så har jag och miriam varit och sett på lite fotboll! det var p95-94-93 som hade föräldramtach eller ngt. aja sen spela vi själva lite boll, nils adde viktor och vi. jag tyckte jag fixa biffen? hahaha sen efteråt stanna vi kvar ett tag. och sen bar det av hem, och nu ska jag snart duscha och gå och lägga mig. hade tänkt göra en lite tidigare kväll ikv! så jag är pigg och glad imorgon! :D

min h&m beställning kom idag också..! tänkte visa upp det, ska nog ha kvar allt utom jackan!








visst såg den mycket finare ut på deras shopsida!? aja, skicka tbx..

"lagdag"


tjaa, idag var det skola.. eller lagdag, typ varit i lomtjärn och lekt. sen på lunch for jag och julia hem till mig, hittade inget bättre att äta än nudlar så det fick duga. tsm med blåbärs smoothie. haha det får jag aldrig nog av :) men iaf, sen var det brännboll och dragkamp.. var bara med i dragkampen, haha det var lite kul eftersom man blir lite halvt galen när alla skriker.
sen nu är jag hemma själv, dunkar musik och skriver på msn.. faktiskt välldigt skönt eftersom jag blir oftast välldi trött efter skolan! 




vår lunch :) hahaha vad äckligt det såg ut

dålig uppdatering


heeeeeeeeej nu var det längesen! dåligt av mig. känns som jag har haft fullt upp, och när jag fått lite tid över har jag bara inte orkat. aja iallfall så vart det inget älvåkra igår, för att vi hann inte, nämligen så att jag har TAPPAT BORT MIN MOBIL! intekulintekul. åhhhhhhhhhh serriöst! ska beställa en ny snart, men tillsvidare har jag

fått låna miriams gamla, tack ändå även fast det kanske inte är den bästa!
haha men snällt av dig :)

aja, sen idag vare skola då.. jobbigt, drygt och hemskt. sen imorrn har vi typ lagdag eller nå, så då for jag och julia och köpte fika till det! sen var det träning, sista träningen t.o.m känns på nått sätt bra ändå för jag gillar inte fotboll, men ändå inte eftersom jag kommer fetma bort. jaja nog om det! sen efter så ringde emma direkt hon hade glömt köpa fika så jag cyklade med henne upp på konsum i turbofart haha! vi hann! så då köpte hon det osv, sen möter vi en på vägen ut.. shieeet asså, det var läskigt! vi hade just sagt: tänk om vi träffar ...! också står han där ute, vi får panik går fort som fan till cyklarna och cykeljäveln sitter fast, VAD GÖR JAG?! haha sliter upp den sätter mig och cyklar åt hellvete! vi hade sagt hela vägen dit, och när vi var där inne, tänk om vi träffar han! hahaha. aja vi klara oss hem hela vägen och sen var det blåbärs smoothie på tur, riktigt god! fick lära oss den på hk:n idag btw! så då satt vi ute på altan prata osv :)

längesen jag la upp nå bilder, så här får ni! från igår :)


haha nej jag ser inte ut så då jag skrattar, xD gör bara ngt konstigt



MED MIRIAM



tjenus, andra skola dagen var jobbig, kom ingen lärare till sista lektionen så sluta kring  halv två, skönt!
aja sen efter följde miriam mig hem, eller först for vi på ica och köpte fika haha. sen hem till mig och snart ska vi äta, också sen vidare till älvåkra.

jag och söt mirremuss :)

a


efter skolan så följde jag hem till julia. och senare följde vi hennes trevliga moder eva till storheden i luleå. vi köpte bara massa fika haha. sen då vi kom hem hade dom köpt lite SUSHI! haha smaka pytte lite och fyfan va äckelpäckel. never again :)


FÖRSTA SKOLDAGEN


- var då värre än vad jag trodde. fan att sommarlovet är slut!
aja nu är det så och går inte att ändra. men usch va jobbigt.

dagens "outfit" , haha mirre hade precis likadana kläder, köpt från samma butiker också.
haha + en svart liten väska, och svarta skor. lite knasigt. =)


skola imorrrn


hallåh! efter att vi solat i 24 minuter, så vart det faktist lite reslutat! och det syns litegrann "soltatueringen" haha!
senare cykla vi hem till mig, där jag färga bort julias rosa hår till svart. tyckte det vart bra! sen får vi se hur länge det är svart ;) hehe. aja hade senare träning, också en låååång dusch efter det! haha över en timma. och nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig imorrn, det är inte lätt kan jag säga. men iaf så måste jag stnga av datorn 00.00 , så vi hörs imurra! 
G  O  D  N  A  T  T

haha kanske halva svart och halva rosa? haha nej svartt! =D


SVAR PÅ KOMMENTAR


har inte reagerat på frågan förut tills jag kom på att jag kanske ska svara.
iaf så provar jag den på H&M. tror inte den va så dyr heller, 399kr om jag minns rätt.
tyckte själv den var skitsnygg! =)


PINKY&KINKY


nu har jag och julia tejpat våra svankar, haha på julias ståre pinky, och min kinky! 
passar väll oss bra? ;) hahahaha. aja nu ska vi dra och sola fast det här, hade puss!



myskväll!


häj. vart så att Julia kom ikväll! vi tog det bara lungt, och myste på med morötter dipp också hade vi hyrt en film! another gay movie, haha vad tycker jag om den?
eftersom jag inte är något större fan av att bli knullad i röven så kanske inget för mig. men helt okej, rolig! iaf så måste jag lägga mig tidigt ikväll eftersom det snart är skola, vilket suger. så godnatt, sweeeeeeet dreams.

vill du att jag ska bita dig i näsan? :)


(y)


hejhej, för ett tag sen kom jag hem från kalix, spelade match. det gick åt hellvete. jag sög. dommarn var cp. han avgjorde matchen. vi borde ha vunnit. jag borde sluta för lagets skull.

känner jag mig ledsen, trött och tråkig. ingen kul blandning precis. blir nog en tidig kväll. pusshej julia jag älskar dej

tillfällig header & design


tjaaaaa, nu sitter jag och äter på gurres godis, haha jag fick det , vilket var snällt. julia har farit hem tråkigt nog..men blir nog va med henne imurra också! hehe då kanske det blir julafton (a) hahaha. men iaf! vi solade ju då, 16min- 40kr, sen lite snabt hem, gjorde en tillfällig header/design, för det ser bara så tråkigt ut utan. tack julia! jaja, gick ut för att träffa erik gustav olle och tobbe även emma och nina, fast tjejorna for typ nästan direkt. men jaja, vi satt på någons gård och prata..? haha, aja sen for alla och det vart kram-kalas. =)

såhär ser vi ut ikv!


gästblogg!

tjenistjenis nu sitter tha girl som fixade evves nya design här ;) Om ni inte ser hennes nya, tryck f5 ! Hihi, jag tyckte att den vart LÄCKER!
jag vet fan inte vad jag ska skriva... höhö ajja puusss;*


btw, fortsätt att läsa denna blogg men LÄS MIN BLOGG OCKSÅ! ♥ jjjuliias.blogg.se

pusshej ♥

hemma igen


inatt var jag och emma vakna till runt fem ngn gång, vilket betydde att jag skulle vara trött idag eftersom jag skulle upp tio. kanske även på lite dåligt humor? hmm.. det vet nog dom som var i min närvaro. mehe, men vi pratatde då om allt ,vilket man bör göra någon gång. :) aja stressstress till piteå, köpte lite smått & gott där, som en tröja, bh, örhängen, body butter, och nå grejs man her på tänderna, haha. 

ska strax upp och sola med julia, börjar bli blek igen, och ingen jävla sol har vi heller. så man får fuska lite! heh. senare blire väll att fara till mig och hitta på ngt. =) kisses.

haha grr..

HAHAHA NÄR JAG OCH EMMA ÄR LEJDA





LÄS OM DU HAR TRÅKIGT. =)

Slaget mot belgien: hårt, rigtigt hårt... vi förlorade många goda män där ute! jag fick ett hårt slag mot underlivet, AAAJJ ropade jag! någon hörde mig(det var ju tur) fast ingen han komma i tid... NU KAN JAG INTE FÅ BARN MED BRAD PITT det sprang förbi något, jag visste direkt vad det var!! EN 2 METERS LÅNG SNOPP inklusive pungsäck + moms.......jag visste direkt vad jag ville. fortsättning följer...



...jag ville ha den i mig,så jag sprang så brösten guppa, benen dallra och fittan vibrera.. jag var en galning mitt ute i världskriget i belgien 1784, hårt slag, så hårt! när jag väl kom ikapp snorren(och tillbehören) så var jag helt slut, men ändå välldigt sugen på sex, och 2 meters kuk att suga av, AAAJJ den går inte in! jag är för trång, fortsättning följer...



... så jag satte mig ner och börja töja ut den med mina två bara händer, men plötligt är den spräckt, jag måste nog tejpa igen den! så jag sprang och gjorde det.. sedan vart det ett nytt försök. i jakten på snoppen m.pungen så träffa jag på HAGAMANNEN, han letade efter svamp åt frugan!inte vilka svampar som hälst, utan kantareller med saftigt innehåll nämligen sperma. fortsättning följer...



...jakten fortsätter efter snorren m. ollonet, jag ser en glimt åt höger, DET ÄR SNORREN. jag har hittat honom.och vi har hittat varandra, i snorrens pungsäck hittar vi svamp, HAR HAGAMANNEN VARIT HÄR och haft analsex? (eller har han bara svamp i underlivet?) det skiter jag fullstänigt i för vi har äntligen hittat varandra. vi försöker än en gång med sex, fortsätning följer...



... och vi lyckas. YES!! YES!! YES!! den håriga kuken m.pungsäck glider sakta in i min håriga, blöta, trånga, tejpade fitta. vi får små snopp-barn och det blir ett lyckligt slut.
PS.HAGAMANNEN hitta sina kantareller. DS. <3...


LITE BILDER FRÅN IDAG






















KLICKA HÄR OCH DU BLIR LIKA COOL SOM MIG... HAHA OCH DET VILL NI JU?

.

hemma!


TJA,
nu är jag hemma i säkert behåll, haha!
vart väll inte så mycket shopping, men ska dit igen imorrn!
fick iallafall en rolig dag med mirremuss! :)



mjukis bralls
nagellack
ring
pennor, sudd, block


PITEÅ! :-)


GOD MORGON KÄRA LÄSARE! ♥

far nu till busstationen, ska ju hinna med den till piteå 11.55!
miriam är också med! vi ska ju shoppaaa! blir nog skojjigt.
behöver något att ha på mig till skolan också!
aja kommer hem vid sju åtta tiden ikv, puss på er


fotbolls match


idag kom emma förbi! det var ett tag sen! vart bara en snabbis eftersom jag sedan skulle på fotbolls match utanför boden eller nått sånt, iaf så gick det inte bra för mig där..
menmen, vi vann ändå! 6-0 till oss! WOHOOOO!


URSÄKTA MOI


OJ SÅ DÅLIG UPPDATERING! SKÄRPNING.

nåja, igår så vakna vi upp i tvärån då, lite senare for vi och hälsa på nicklas ett tag.
senare tillbaka till stugan igen, och vidare hem! på kvällen snabb fixa vi oss och drog senare ut för att möta upp några, men då mötte vi på viktor och olle i epan ist! haha yra runt där ett tag innan vi hitta fram, lisa var det vi skulle till btw. där vare masssa folk och så. när natten börja närma sig for vi hem och julia sovde här! =)

hos nicke! hans glajjer ;p


haha, i love you!


saft! haha erkänn att he ser ut som nå annat gotti? ^


haha nicke ju, när han gick i sjuan! =)


hans egna personliga hatt :)

i tvärån


hej!, nu är jag och julias hos hennes mormor och morfar i tvärån.
dom är borta, och vi ska sova här!
blir nog supermysigt! laddat upp med 2 kg godis, popcorn, tre drickor! hahaha. (HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA tjocka/ julia) och två filmer, borat och linas kvällsbok! haha sen ikv får vi se om ngn tittar förbi ;p blir inga bilder, för min kamera dog nästan direkt då vi kom hit! men jaja, ha en bra kväll! =)





LUSTIGT


ikväll hade jag en kul kväll med Olle! :D

haha nämen, julia kom förbi mig lite senare. sen står olle gustaf nilsy ante erik och emil bergdahl utan för vårat hus, haha vad gör vi?! jo, vi släcker vi ner hela huset låser dörrarna och kryper ner på golvet HAHAHAH, så gjärnet att fixa till sig lite så man inte ser ut som skit. vilket jag gjorde.. nyduschad! sen kom vi fram i ett fönster, tyckte vi hade skämt ut oss tillräckligt :) haha! så då var dom här då, prata nog mest. olle visa lite begånging på gitarr och sång. så bra han är! jag föreslog att han skulle söka till idol! men det tror jag inte han ville.. haha men dom tog massa kort med "torist" kameran, som jag självklart lägger upp! enjoyyy!

















min bitch!


H&M


SÅDÄRJA! nu har jag klickat hem lite nya kläder! känns bra, behövligt nu till hösten :)

bland annat det hära är nu påväg hem mot mig! jackan kommer dock vara svart och linnet en annan färg, men annars! det kanske inte ser så snygg ut på bilderna heller, men om man matchar rätt osv! haha det tycker jag själv inte att dom lyckats så bra med.


vinst!


nu sitter jag här ska strax gå in i duschen, har nämligen haft match! mot arvidsjaur och så bra som vi är så vann vi, hehe 2-1! bra spelat! sen har jag hunnit städa min garderob ska snart övertala mamma att vi ska beställa från ngn katalog! men skriver sen duschen väntar! puss

natt/morgon (?) blogg!


tjolahej, nu sitter jag här ensam och trött. har ingen aning om varför jag är uppe såhär sent, eller jo! haha pratar med en på msn som jag har hållt vaken.
men iaf så for julia förlängesen. det har vart kul, som vanligt. ;-)
haha jag är fjårtis, men det e bara så jävla kul.. hahahaha.




bytte sen om till hejn, påminner om en tomte..

hata mobil.


KUNG?! eller så inte..




pussgodnatt! =)

:)


nu har det lilla giftermålet varit.
haha det va dom som vi bodde hos i göteborg som gift sig! pappas kusin.
haha dom har inte berättat det för deras barn, syskon eller vänner
så dom lär ju bli glada när dom får höra det, hihi :)








JAG FRYSER!


hejhej, kom typ hem för typ två timmar sen nu!
iaf mötte upp julia på tresco, och sen drog vi vidare till tobbe och några där.
haha aja, vi kände typ ingen, så det vart som det blev.

sen träffa vi nicke, haha. prata med han lite och sådär. haha jag var som en vild en kyckling. sen följde han oss till julia och sen stjussa han hem mig på moppen, han lukta senap :) VI ÄR BARA KOMPISAR.

kan ju säga att det tog ttyp en timma sen vi hade farit tills jag kom hem, och det är kallt som fan! bara 7 grader och vi hade kortärmat! kaaaaalllt... sitter fortfarande och skakar!

men nu ska jag sova, och drömma...


top secret..


har nu vart och köpt present till ett "hemligt bröllop" som blir imorgon!
det är inget stort, typ ingen vet om det men man måste ha vittnen och då vart mina förldrar det!
men det blir roligt att se ändå! ♥

DAGENS OUTFIT!


haha mys byxorna!



haha jag kör en kissie!

DAGEN I MITT LIV


vaknade sent idag, börjar bli en vana! typ ett, för länge!
iaf, vakna av att ngn ringde! jo.. ninja som ville köpa godis.
3.90 PÅ ICAAAAAAAAAAAAA!
haha så självklart tacka jag ja, satte mig på cyklen och mötte upp julia.
har bestämt att vi ska sova i tvärån själva i ett hus på måndag så så vi köpte massor! kanske för mycket.. haha över ett kilo! .. var! hahaha.


jag vet att jag har lite kagge, men jag är inte perfekt..


match


tjaa! sitter här ute och taggar till fotbolls matchen ikv!
19.00 på älvåkra kom inte och kolla!



serious shit


tjabbbalo.

träning tidigare idag, mysigt med spöregn.
aja, haha i do it for the money! , japp e så att om jag är på alla träningar osv varje vecka får jag 100 spänn bara sådär utöver, greaaat! .. ♥


senare kom lilla julia!
haha vi försökte skriva med kissie, hahahah men det gick inget bra :(
så vi roa oss och cama med kaarle ist! vemfan det nu är.. haha juste och hans kompis max eller nå.. eller så var det att dom skulle på max.. haha nä jag minns inte. galet lejt men roligt.


 idomin <3.

..kan man inte lägga in printade bilder?!

...


igårkväll fick jag ett sms av en kompis däre stog

- har din brorsa volta?
- nä ?
- din morsa sa det!
- skojjar du !?!
- nä!

så jag ringde mamma och han hade fan det! halkat på vägen, voltat och snurrat.. ner i ett dike.
så han for in på akuten i sunderbyn.
men inga värre skador, bara ont i en arm. bilen vart dock lite bucklig och nå sprickor i ruterna! bara det att han egentligen inte fick köra den dära bilen! så om han har otur kan han  bli uppsagd, men det hoppas vi inte på!

men alltså shit.. det hade kunnat gå riktigt illa det där.. han hade "tur i oturen" . där ett tag börja jag fundera på om han skulle ha dött. vad som hade hänt,  vad jag skulle ha gjort? så tråkigt livet skulle ha varit. och så ledsen jag skulle bli. det skulle ta ett jävla långt tag innan jag kunde bli normal igen, om jag nånsin skulle bli det? men med tiden blir det väll bättre.. gud så hemskt det skulle vara att tappa en familje medlem alltså! ni som har klarat av det ska känna er starka! jag beundrar er.

haha!


juste..




satte på dom här för ngn dag sen, haha! har typ jämt lösnaglar känns det som..
 men är det inte skitsnyggt?   i love! 

( tummarna e dock mina egna! hih )

fotboll!


igår, så tidigt som halv sex klev jag upp. skulle med bussen till kiruna för att spela fotboll. resan gick bra osv, var bara så trött. iaf så gick matchen piss dåligt! vann dock ändå med 1-0, det gick nog sämre för dom allra flesta i laget på den matchen tror jag, haha vi hade lånat in 97:or, kan ju säga att dom dominera oss! riktigt bra tjejor ;-) senare fortsatte bussresan till gällivare där vi hade nästa match. där gick det välldigt bra, vann me 10-0! bra spelat brudar! sen skulle det ätas, och köpas godis såklart! haha jag hannah och mirre sprang som nå jävla judar till kp för att hinna..! medans dom andra köpte på ngt dyrt ställe.. hehe det var la naajs!.

                               

FÖRSTA DOPPET! haha


hellå , idag så vare mening jag skullle va med miriam och ätligen få göra design osv för jag har inte jävla aning om hur man gör. men det vart inget av det, så var då med julia! fick jag se deras nya kisse också, en main coon. den ska bli jätte stor! hahaha asså typ som en hund.. jag kan verkligen inte släppa det, det är helt enkelt för coolt för mig. sen cykla vi upp och köpte glass! och senare  ut mot selholmen för att bada&sola! jag som är värsta badkrukan.. haha så det vart första doppet för i år! ;o , men bada är inte min grej, fast det var faktist kul idag! helt ärligt , jag har inte badat ute på 2-3 år! haha.. men det var skönt ändå och sådär! jättemysigt och roligt! =)




tjiilll


hej på er!
idag så tvingade mor&bror med mig ut och fiska.. och eftersom jag är så snäll och söt gjorde jag det. haha jag fiska med ett sånt där flöte, ni vet? då det far under vattnet så har man fisk, men hallå det är ju inte lätt för man känner ju inget. haha men fick väll ändå upp en liten aborre! sen vare tänkt att jag skulle vara med julia men allt vart så sent och ja, vi är med varandra ngn annan dag, förhoppningsvis så dör ingen av oss. sen nu ikväll, hälsa vi på ngra och sen kom vi hem åt glass och jag hamna väll som vanligt framför datorn :)


det är dom som vi bodde hos i göteborgs hund som är här i älvsbyn nu :) wilma!

090806


haleåh!
Tommy Johanna och Elias har varit här den större delen av min vakna tid idag, och snart ska vi äta middag. Grillar hamburgare ute. kanske inte det godaste att grilla, menmen. Och vet ni? Jag har ett ljus i mitt liv. Per ska kanske köpa en stuga i lillträsk, sörrestuggon som alla säger haha! Och då ska ha nog stoppa in bastu och badtunna där! wihoo! där ska jag flytta in! nämen nästa sommar kör ju jag moppe så kmr säkert vara där ofta och sova över med kompisar osv!


liten jordgubbe ;b


ledsen elias och storebror =)


vaaaarmt idag!

träning ikv


God morgon/dag! ;d


Vakna kring tolv att att jag fick ett sms, haha ett såntdär textmeddelnade vassego! Som bryter på ngt annat språk. haha jag kanske är rasist? nä! Jaja, har nu ätit och fixat lite, ska snart gå in i duschen. Vad som kmr hända idag, vet jag inte. Ikväll har jag iaf min första fotbolls träning på 2 månader! Ska väll både bli skönt att kma igång igen och jobbigt! Visste ni att man tappar 50 % av sin uppbygda kondition på två veckor? så vi får se hur det här går.. Får väll ta det lite lungt och sådär, men nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt dryga inlägg. Så ha en bra dag!

you've got a million ways to make me laugh


tjolahopp!
färga äntligen igen min uväxt idag! var typ 2,5 cm lång så det va på tiden!
har gratis sms nu också, så var lite sociala! :) haha även om jag är dålig på det själv. =)


IDAG


halllii ♥.  idag vakna jag och Julia .. och kmr faktist inte ihåg vad vi gjorde sen..haha..  men iaf så vart vi hungriga som dom allra flesta blir, plötsligt slog det mig PIKNIK! haha så vi gjorde mackor, och packa lite fika, for ut mot lomtjärn och fika där. mysigt värre! och eftersom det var så otroligt varmt idag så föreslog Julia att vi skulle köpa vattenballonger, så då gjorde vi det. sen vart det självklart en twister glass :) cykla hem till mig, fyllde ballongerna och hällde dompå studsmattan. haha det va fan kul. hedde också in dom i byxorna och sen då man hoppar på rumpa så spräcks dom. hahha.. ja, och sen såg vi filmen som ni vet att vi hyrde igår? dock var klockan fem när vi börja se så han typ bara se halva! aja, den var bra så får hyra och se klart den en annan gång!









förlåt att jag laddar upp så många bilder hela tiden.
men det är omöjligt för mig att bara välja en..!

IGÅR


lite om gårdagen, julia kom till mig ngn gång lite senare på dagen, kmr inte ihåg vad vi gjorde,  jag och att minnas saker är tyvär inte ngt som arbetar bra tsm. men iaf så gick vi och skulle hyra en film, det vart disaster movie. köpte pk också, sen då vi skulle gå hem, börja flera bilar köra fram o tillbaka efter oss, och tutade. sen var det en bil som förföljde oss nästan hela vägen hem, haha! vet dock vem det var men schysst o säga det här, haha såg att dom hade adda mig på msn, men jaja! dom skulle säkert bara skrämma oss x)
haha det vart lite pinsamt iaf när vi gena över några gårdar också sprang vi och just då kom dom med bilen från sidan så nu tror dom väll att vi är livrädda.. aja, sen gjorde vi en välldig serriös blogg, HAHA men vad den heter säger jag då inte. sen satt vi ute och myste, och gick senare in på kvällen för att sova. hann spela ett spel därimellan också, hade inget o göra så om ni har fått ngt konstigt sms typ däre står jag behöver dig eller nå, så va allt ett skämt. :) haha!

L     Ä    C     K     E    R    T!
.
.
.


haha tog bilderna på oss till den andra bloggen! men var ju så frb snygga så va tvungen he in dom här också! .. ;o


GÖTEBORG


-så jävla kul! vill tillbaka NU..
iaf så har vi  gjort så himla mkt, och orkar df inte ner skriva allt, så jag ska visa i bilder! =) 


haha yeah beautiful.. iaf på väg dit!


emmas lösnaglar :)


haha också mina!


en annan gång, haha då vart det tiger xd emma gjorde zebra mönster :)




haha alla shoppingdagarna, ullared allingsås partille & nordstan, ja glömde fota en dag.

provum, mkt slitet från min sida.


haha, mina trash








myyyyyys :D


haha, omg                 ....


haha nästan glass varje dag ;b 


haha den kvällen glömmer man inte :)


PÅVÄG MOT LISEBERG! såg ut som ett ägg den dan.




3D film!


andra dagen på liseberg!


här åkte vi typ chang hai eller nå, haha rolig!


åkte färja!


i skalhamn!


haha vidar! följde med ut på fisketur xd




haha sigge! han fick sig en makrill ;p


hahhahahahahahahah






sista månaden!


hihi vi fick en ny kompis :)


haha så jävla sötunge :)


sweeetisar (:


så himla skön :)


haha sista kvällen hitta vi ett körsbär träd (yy) HAHAHHAAH 17-15!


sista dagen var vi även tvugna att städa :( men inte så farligt?..


vi vill inte hem =( hahahah titta mig där, åt vänster xd


påväg hem! tråkigt. inte serriös


haha nånstans där vi stanna och fika påväg hemmåt.. 




YAAAAAAAAAAY! mycket gott :D


ser ni tröjorna? det står I ♥ LISEBERG! haha stämmer mkt bra ;)

emmma


filmen igår var jätte bra! upp till förväntingarna, och lite till! kvällen sluta iaf hos nisse. haha hela allt var lite små kul i sig, men det får ni inte veta, hihi. kom hem därifrån typ fyra ;o sen koka vi nudlar, och gjorde milkshake, haha! hedde på twillight men jag somna då nästan direkt, men det kanske inte var så konstigt efersom klockan var kring halvsex. sen idag så har emma vart här till sex ikväll ungefär, robin var här ett tag också. och nu håller jag på att göra en kladdkaka, duktiga jag va? ;) ikväll blire nog bara en hemma kväll tror jag, det kändes lägesen!

haha hade inge vettigare bild att lägga upp än våran frulle imorse =) den var go..


RSS 2.0