HEMMA!


TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

skulle bara säga att idag kom vi hem från götet, DET HAR VART GÖR KUL! haha. vi packa har just packa upp lite, duschat och snart ska vi fara och hyra en film - i taket lyser stjärnorna :) skriver mer imorrn då jag får tid, för emma sover över här inatt också :) puss!


GÖTEBORG IMURRA!


sådärja, nu har jag och emma vart och solat, vart bara det eftersom
filmen vi skulle hyra inte fanns. känner mig stressad för pelle har inte ens hämtat väskorna vi ska packa i, så har inte börjat än. OCH VI FAR IMORRN! =) tidigt på morgonen, längtar! . dock inte till bilen, vi ska nämligen bila ner, tar ca 15 timmar om man kör i ett, så har typ 30 timmar i bilen framför mig, asså hela resan. fast vi kmr stanna på vägen och sova över i ngn stuga. skönt det, men nu ska jag gå och göra annat, emma kmr snart och ska sova här, så ha det bra hörrni! vi synes på 10 dar.. haha pusshejs :))

första bilden är 05 & andra 07, hoppas vi har lika tur iår med vinsterna! ;)

LÖRDAG


igår vare ju då sommar röjj, börja med att jag och julia cykla och mötte upp emma och nina. så gick vi runt där ett tag, gjorde inte så mkt. fanns väll nte så mkt att göra heller. haha så gick till lekparken, vid nå snurr saker, lite kul faktist. emma åkte på den också böjde hon som på sig.. haha också titta jag åt ett annat håll så hon röva in mig rätt i en unge som jag då flög över! ... hahahahah stackarn. iaf så kom robin och några sen, efter ett tag for nina och emma. så då följde jag och julia med nisse, gurra, robin och ante till han då. börja med att vi såg film, haha sen vet jag inte vad vi gjorde men klockan vart då helt plötsligt ett. och då for alla hem, och jag till julia! vi såg film - datemovie, haha den va jävla bra, sen somna vi.

tur för er att ante hitta min kamera i min väska, hmhm vad gjorde han där ? ;)
haha nämen chill, så bilder ;d


haha lejd nisse xd


hahaha gustav är en spanker :)


haha nisse ville att han skulle he på läppstifft också, men han ba nä! jag är it bög! haha men man kan ju undra?...


också jag och julia då nån gång under dagen ;)

sommar röjjj


hellu =) ja, igår så kom julia till mig kring åtta eller nånting, vi gick upp på byn för vi fick inte stanna hemma haha, så vi gick till den nya klätter ställningen, sen gick vi och köpte glass och träffa lite folk, sen då vi skulle gå hem följde typ robin och anteg hem med oss, haha sen kom gurre ( gurra gustav gurka?) & nisse, så då satt vi ute ett tag sen gick vi in för det vart så kallt, sen typ kring ett for dom hem,  så då tog jag och jula våra b&j som vi hade kvar sen förra gången, också kom pelle hahaha nyktert. han bjöd iaf på muffins, lr bjöd och bjöd, julias kasta han på golvet, och när jag skulle ta höll han igen påsen...
sen såg vi film och somna på soffan!


haha julias verk :)


ante och gurre :)


haha jag vill inte svika dom  med att inte he ut den :)


haha glada nilsy!


trötter? ;)


haha glada tjejor


sen idag så for jag och julia och kollade på småstjärnorna, dock så kom vi när dom sluta så, jaja men sen gick vi runt med jacob (julias lillebror) , sen köpte vi kulglass, jättestora ju! haha, sen gick  vi och kolla på typ nå fotboll i kanske en kvart, sen skulle vi hem och nu jag har ätit smörgåstårta och snart kmr julia sen blire väll byn igen :) för det är typ sommar röjjjj, haha ;-) pussheyy


' ev


ta dig en titt på min pixeveeliiina  =)


bild tagen idag, eller rättare sagt igår.


GOD NATT!


mitt ben sover och det gör ajjjjjjjjjjjjjj! hihi jag prata med mirremurr för ett tag sen i tele, och fyfaaaaaaaaaan vad man saknar den tjejen! känner mig jätteglad :D fast ändå inte, för ja... haha men ändå! har just skaffat mig en ny favorit låt!  he he he. gustav var en snäller och gjorde besvär och skicka låt'n till mig :) nu tänkte jag gå och lägga mig! haha fick bara sitta uppe till tolv, så jag tror nästan det är på tiden. byeeeeeeeee, kisses!




götet =D


blir ett snabbt inlägg, för my food is on the table hahahha.
har bara sovit ngra timmar inatt, för en irriterande äcklig fluga har surrat i mina öron, gått i mitt ansikte, mina ben och ja allt.. åh! så är på dåligt humör också, haha det va jag igår också, jättesur =)  och jo, hann ej uppdatera igår för jag var med rubin, haha så han fick stå ut med mig. har typ inte haft ngn blogglust på sistonde hlr, tråkigt... men då jag äntligen
ska fixa en design så ändras väll det.
men kan typ inte tänka på annat än göteborg just nu.. haha 5 dagar kvar och längtar hur mycket som helst!. ♥

när vi är där ska vi ,

• gå på liseberg 2 dagar.
• stan 2 dagar.
• haha följa traditionen och gå på en glassbar med fejtglassar.
• vara med en söt liten vovve, hihi wilma heter den.
• fara till ullared, för er som inte vet är det en jätte stor affär med allt möjligt, var där för 2 år sen & då gick vi i 8 timmar utan att ens ha gått igenom hela äffären.
• eventuellt på ett slott eller liknande.
• kanske en sväg till skåne! haha.
• bara njuuuta och vara glada tiden där borta, haha jag och emma bor i en egen mysig liten stuga med dubbelsäng, kyl & spis =)

haha såhär ser jag ut idag, tråkigt väder & tråkiga kläder. :(      

anusboll


hej bloggen, haha nu sitter jag här och äter anusboll!
ems och hennes mamma kom imorse för att prata om göteborg! eftersom att vi far dit på nästa vecka! längtar aaaaaaaasmycket, haha! sen stanna emma kvar här, hon for för ett tag sen. dom skulle till luleå på kalax trorja för att hämta upp ngn anna. men iaf så vi gjorde lite av varje, haha..  var bl.a och köpte lösnaglar! haha det kanske är lite onödigt, men whatever :) sen, märkte vi ju då att det var tippar... så nu har vi suttit och och klippt&filat dom dära satans naglarna, haha har typ bara 46 kvar nu! -.-


vi skrev allt vi skulle titta på när vi är på stan i göteborg, och söjn lång vart bara min lista! haha det där är dock bara kläder och skor...


solarium


juste! först så drog vi ju upp och sola också, jag vet... omg man kan få CANCEERR!!! men ska ni tänka på allt man kan få cancer av så går ju världen inte att leva i. rökning, lightdrycker, strålning och allt sånt då..? nä, att folk ska bli så upprörda över att just sola. det går inte tänka så! eller klart det går, me vafan gå och vara rädd för allt. näe det funkar inte i min värld, man lever bara en gång så låt det va solbruunt! haha ;)


ÄLSKA SOMMARN!


tjaaao!

eh, jag måste gå och lägga mig nu ..? kmr aldrig kunna somna den här tiden ju.
dock är jag lite halv trött faktist. aja, var med julia idag som sagt, vi köpte ben&jerry's och satte på en film och myste på hemma hos mig, bra var den, och rolig fast den var kanske inte så rolig, men vi skratta ändå gode mkt! haha..
sen satt vi ute på altanen med filt och prata massor, skitmysigt! och perfekt väder, sånt här man gillar med sommarn, att sitta ute på kvällen och skratta med bästavän och bara må bra. Ä   L   S   K   A  S   O   M   M   A   R   N   !








gmn :)

rubrik? ;)


sådärja! nu är jag vaken, har precis duschat och ätit frukost.
känner mig på topphumör idag! haha jag tror det är era kommentarer i förra inlägget.
tack ni är underbara :)
dagens planer blir att vara med julia, vad vi ska hitta på är ännu ett mysterium. haha. men det blir väll golf i lomtjärnsparken eller? haha nä jag vet inte, men nu ska jag gå och torka
håret, och börja fixa mig lite smått och sådär.
ha en bra dag hörrni! =)


haha jag och julia som små! vi lärde känna varandra på dagis, och har hållt ihop sen dess.
du är min absoluta bästavän, och det ska vara  föralltid, ja! ♥

klicka här för att komma till julias blogg! =)

hörru!


två saker som irriterar mig =)

falska personer jag älskar dig du är mitt allt och det kmr du alltid vara jag lever för dig. jamenvisst! man kan säga så till en bästavän man känt länge sin mamma ngn man knr ut och in. inte ngn man nyss träffat, sen går det nån vecka också har man ngn ny "bästavän" kom igen? skaffa riktiga vänner och väx upp.

folk som dömmer en efter utsidan jag är blond med tuperat hår och det ibland verkar som om det är lika med fjortis? jag vet att det finns folk som kallar mig fjortis utan att ens veta hur fan jag är som person, för hallå? har ni ens pratat med mig, blond är väll fan vilken färg som helst. lär känna mig före, okej?


have you ever care?

jag saknar dej..



 
fick denna fina bild av miriam för nån dag sen.

det vart så brottom innan hon logga ut så vi hann aldrig riktigt prata..,

men ändå så säger bilden så mycket.

"en bild säger mer än tusen ord" mh, och här finns det en massa bilder.

bilder som väcker minnen. varje bild säger nånting. varje bild har ett minne.

kmr ihåg alla dom där dagarna då bilderna togs.

vet inte hur länge sen jag va med dig sist, men du vet att  jag saknar dig!

då du kmr hem från köping eller vars du nu är.. så måste vi vara med varann,
haha det har jag bestämt nu!
har ju än aldrig haft våra "kalas" lr va man ska kalla det, haha men du vet vad jag menar! puss på dig snygging, kom hem nu! ;)


trött


hade inte tid att blogga igår, för jag var med elin :)
seg som min familj är haha även jag då.. så kom vi aldrig oss iväg,
typ en halvtimma sen, okej vanligt?
vi skulle iaf till luleå, mami och papi skulle kolla på badrumgrejs typ, så då följde elin så jag inte skulle dö av tråk.
iaf så släppte dom av oss i stan och vi gick runt och kika lite, hitta lite. sen skule vi ju då till pappas syster, maggan och fraggan, åt där, fika där. sen kring åtta for vi hem, jag och elin haha vad säger man.. upplevede gamla lejda tider?
vi tänkte vaka också, men vet inte om det räknas? vi somna kring halv fem typ, menmen och vakna elva eller nå.. jag vet inte enligt min klicka så var den halv tio, men det var också den förstajanuari 2000, så vet inte hur rätt den har där. aja, ikv blire att vara med min robin. orkar inte säga mer..  bilder!


i ett provrum, haha snygg klänning?


puss på att elin är snygg




jag och eliiiiiiiiiino


haha det här va en nice bild. mitt i natten tänkte vi göra milkshake, då behöver man glass!
vi hade faktist vart ute i regnet osv df vi ser ut som vi gör. =)


men jag vet inte om det gick så bra? haha jag bara, fan va det luktar bränt! sen då vi lyfte bort saken så va hejn under, haha!


ville inte väcka dom som sov, visst är vi omtänksamma? =) så vi gick ner till garaget, och det blev då vårat kök :)


muffffins


heyy.

idag vart det att kliva upp tidigt, somna sent så hade gjärna sovit nån timme till.
men det kanske är bra? så jag ställer om dygnet lite, för som det ser ut nu så är jag typ uppe till tre och sover till ett.
det gick iaf bra med proverna kände ingenting, haha vf skriver jag sånt här? hur intressant äre att läsa om nån annans prover.. haha jaja, iaf så sen var jag duktig och följde mami och kolla på nå badrums inredning iaffär i korsträsk, för vi ska göra om  vårt badrum snart .
och sen följde jag och handla, också vidare hemmåt. sen har jag gjort jätte goda muffins!
haha omg :D också har jag hunnit tappa bort mobilen, men den brukar alltid kma fram så..



resultat!  haha nä jag måste få tillbaka mitt liv igen :(

3 happy months


Hallihallåååh! hur mår ni? själv mår jag toppen! =)


idag vart det en mysig hemmakväll med robin, vi gick och hyrde en film,
haha glass köpte vi också...  sen såg vi ju förmodligen filmen? ;)
det är ju faktist så att det är 3 månader idag! ♥ hihi oj vad tiden går fort asså.
jag menar det är ju ett halvt halv år ju! haha.

men nu ska jag snart gå och sova ;o
jag vet det är ju knappt kväll än, snart halv två är klockan och jag är som piggast.. men måste faktist dra mig upp nio imorrn, ska in och ta en till såndära spruta i armen, usch nä jag vill inte.. ingen som kan göra det åt mig? hehe, ni får en miljon (a)

lägg även märke till att detta är första inlägget utan bilder! 
bra eller dåligt? dåligt tkr jag! det är alltid kul med bilder :)

haha, men ha det bäst! puss godnatt. =)

SEG DAG


god eftermiddag (:

somna väll kring fem igår, och vakna kring tre idag. härligt å sova bort hela dagen!
knr mig välldigt trött så det kmr nog inte hända så mkt idag, hann inte uppdatera nå igår heller för var hos robin hela kvällen och när jag kom hem så orka jag bara inte. har iaf nyss käkat middag, var väll inte så hungrig eftersom jag nyss åt frukost...men ja, det finns inte så mkt mer att berätta!
förutom att fråga vars fan tog sommarn vägen? nu sitter jag här med långbyxor, tjocksockar och tjocktröja och ändå fryser? näe, nu får värmen komma fram igen!

satt & kolla på examens kort genom ngra år, stor skillnad bara från förra året!


haha jag tittar åt vänster på alla bilderna!

hade dock varken koftan lr byxan iår på själva examen, bytte sen om till det för jag var så sjukt onöjd med hur jag såg ut.
och vad i hellvete hade jag för tröjja förra året? och 07,  haha byxorna?! emostyle. och sen hade jag dragit upp strumporna eller nå, bara för att det skulle se extra fult ut haha? 06 var det faktist inte så hemskt, haha. hade tyvär ingen bild där benen var med.
  :)

johaaan palm :)

                                                      


TJAAA,

haha gubben på bilden ni ser ovan, har johan ritat själv ;-)
var ju som sagt o kolla på han idag, hehe. jag är nog ett litet johanpalmfreak ändå...

DAGEN VAR BÄST.

haha ska plåga er med massor av bilder,


johan paaaalm.

var där ungefär en timma iförväg för att få hyffsade platser, och fick stå längst fram i mitten!
det kunde ju inte bli bättre =) sen, då klockan väl började närma sig kom laila bagge upp och prata lite om johan, sen ba startades musiken och in kom han.
hihi alla skrek och julia börja gråta.

 
tog inte systemen utan min vanliga digitalkamera, df bilderna inte är så bra.


haha jadu, sådär kan man ju också dricka, ;)


johans brorsa henrik! haha även kallad henky panky spanky!

   
haha min fina autograaaaaf som henrik skrev, hann inte få johans :( buhu.

haha så lika "bröderna palm" var! fast båda hade lika äckligt hår.. haha!
långt, okammat, inte duschat på ett år?
jenny julias lillasyster var före mig när han skrev autografen, hon sa - kan du skriva en åt min lillebror också? - ja, han får dagens första stjärna! *ritar en stjärna* sen jag, *han skriver sitt namn* du får ett hjärta! och en stjärna... och ett hjärta och en stjärna! hahaha.var bara tvungen skriva det här ;) hahahah..


juliaaaaaaaaa med zina brillz, tack för en underbar dag!


sockervadd! ett måste :)

haha nu så ska jag se film,"10 orsaker att hata dig" har sett den förr, men whatever den är sjukt bra! sen blire jordgubbar till det självklart, haha tjockis jag. =)

haha, dagens? ;)


idag hare inte hänt mkt, men imorrn då jävlar blire skellefteååå. 
lyckades tillslut övertala mamsen, tack. fast helt ärligt så tkr jag inte det är så häftigt att se kändisar, haha nämen jag kan lika gjärna köpa ett par byxor för pengarna lix,
men shithesame hur ofta får fara med sin bästa vän & se t.ex johan palm?

DAGENS KÖP


tunika, kjol, jeansleggings.


och ett par söta ballerina skor ;) sry för suddig bild.

OMGEEE, vet inte vad jag ska ha på mig imorrn, får jätte beslutsångest, MÅSTE.. ANDAS. ahhahah kanske nått jag köpt idag? näe.. svårt ju, vid sånnahär tillfällen önskar man att man var kille.!

DAGENS LÅT



kollade runt lite på gaybloggen (yy) haha han hade lagt upp den här låten, så jag lyssna på den, och nu är jag helt fast i den! kan inte sluta, den är så jävla bra. och tänker inte på nån speciell eller så, så tro inte det bara.. 

MJUKGLASS HERE I COME

hej sötnosar!

tänkte bara blogga lite snabbt innan jag går o lägger mig, har iaf varit med julia idag (: hon sms:a å fråga om vi skulle fara o köpa glass, o självklart tackar man inte nej till de, haha så turklövern nästa,  haha turk lövern.  mjukglass! mummmsigt. ;p
haha sen ville vi ju spela minigolf.. tur vi inte gjorde det, säger jag bara haha! men jag hade me mig kameran så vi gick ändå dit och tog lite kort. sen cykla vi hem till mig, haha fick hoppa in genom fönstret för hade ingen nyckel, men aja det gick bra det också :) haha. sen så fastna vi vid datorn hela kvällen, haha men det va kul iaf (; vi lyssna ju på opera och finsk musik i hörselkopor! xD och juste,, JULIA HAR FÄRGAT HÅRET ROSA! tyckte faktist det vart supersnyggt, hon passa i det, coolt!


snyggve & fulve, visst vart håre snyggt ändå? ;)

JULIA TODAYYY

nu har julia farit hem och jag sitter här, eller det är mer än en timma sen nu,
haha men aja de  e it så noga.
var välldigt längesen jag va me hon. nåja, ska ju bli vår sommar hejn, haha! hoppas som fan jag får fara till skellefteå på lördag, det hade sutti fint, haha. å se JOHAAAAAN PAAAAAAAAALM. höhö, måste bli iaf. men nåja, hämta upp julia, sku fara å köpa ett telefonkort, så har gratis sms nu!´sen drog vi hem till mig, gjorde it så mkt, snacka, åt annanas o massa, sen tänkte vi fara på bio, TERMINATOR! hahah också tänker ni er det med jätte mörk röst så blir bra. hahahhah visst julia? xd men vi palla inte, så for och köpte glass ist, o lite gottie. träffa robin lite, haha han skulle ju till lasse... sen kom det nån jävla turk som typ cykla fram och tba förbi oss minst 5-6 ggr serriöst, läskigt ju, sen hade han världens leende och stirra uti hellvete. så skynda oss hem till moi, haha sminka överdrivet o lejda oss, sen såg vi film o gjorde popcorn, american pie - band camp, elelr nå ;) sen skulle hon hem.. och det var slut, och jag levde lyckligt hela natten. :)



haha ,bara serriösa saker hejn


älvsbyns nästa fjortis? haha kanske jag redan är tkr nån..


hahaha så lejda (:


haha, jag tror vi har nått på tänderna?...


VARMT IDAG

hej bloggen!

idag så vakna jag väll upp kring 12, satt vi datorn, duscha o sen kom anne linnea å mattie. vi kolla lite på marknaden, åt mjukglass o chilla runt lite, varmt som fan äre! typ 30 grader i skuggan å nästan 50 i solen! menmen, ska inte klaga. iaf så sen for vi hem till oss för att äta, haha jag o linnea spela vem blir prinsessa eller nå sånt, haha för alla flickor som vill bli en prinsessa! köpte det idag då på marknaden, ;) haha nä har haft de sen jag var liten. sen tog vi massa kort o hade allmänt kul, haha ja sen for dom hem och jag hamna här hela kvällen. så kan det gå :)
men iaf, bilder från idag!


jag, idag! :) haha mig och kort framifrån... funkar bara inte.


PUSS!


hahah linnea på studsmattan! cutieeee ;p


kolla hennes blogg! den e grym, liksom hon själv ;) 
lliino.blogg.se 
haha visst är jag snäll som länkar :) hon har faktist lärt mig det idag xd 

GOD NATT! nu ska jag slagga :)

RSS 2.0