MJAAAAAAAAAAAAO


lite mer bilder från igår! vi hade målat oss som kissekatter, hihi.









hahhahahahhahaah!


pussvejs, ha en bra lördag! :)

lussebullaaaaaarrr


godmorgon! igårkväll så var jag med emma! först så kom hon, också fixade jag hennes hår! senså for vi snabbt till henne och kolla hennes skolkort, tyckte hon var riktigt söt :) sen så började vi baka lussebullar. först så glömde vi äggen och sen vart dom brända, inte lyckat. men det var kul iallafall haha. sen såg vi idol, och det sluta med att vi somna till hannahmontana, emma på/lite baki mig i samma soffa! haha ;p










skolkort


hej! :) här sitter jag och kramas med min lillkusin som bara är 4 månader, måste vara världens gulligaste unge!  =)



SEN SÅ HAR SKOL KORTEN KOMMIT! :)

vart då inte alls nöjd med enskilda, men jag är inte förvånad?


min klass!


OCH ÄVEN KAN DEE TRÖJJAN HAR KOMMIT! HAHA :)



kmrintepångnrubrikjagbeklagar


För typ 2h sen kom jag hem från andreas, vi har haft supermysigt och kul! for dit ungefär kring två idag, så har varit där i princip hela dagen. :) haha, då jag kom hem hade pelle också precis kommit hem från helsingborg efter ca 2 veckor! och det första han gjorde var att springa och krama ner mig på golvet haha han är så söt, pellebrur :D
 
innan jag for, hade på mig detta idag. =)





älskar dig , <3


laga även mat! eller rättare sagt gjorde han det, haha var nog inte till så stor hjälp..





stan..


hejjj, kom för ett tag sen hem från piteå, har varit och shoppat med min mamma! haha, det är bra ibland.. bild under på vad jag köpte. stefan och bror jobbar borta och mamma åker iväg till en kompis eller vad man ska kalla det ikv, så.. party hos mej dårå..? nämen andrejjas kommer hit. vet ej vad vi ska göra men det blir nog bra hursomhelst :) puss och kram

dåliga/otydliga bilder!

jeans leggings, tunika, midjekjol


tights, hudkräm eller ngt, halsduk


närmare titt på tightsen, haha!

03.00


heeellluuuuuu, direkt efter att jag vaknat idag följde jag mamma upp på byan, köpte ett spets linne! huhu. och sen kring fyra for jag till miriam! var mening att vi skulle fixa oss där tsm och sedan fara till linus, men vart så att vi for till mig och andreas hängde även på, senare for vi till linus karlsson som fyllde 15 år! grattis till han :) och redan vid tio tiden gick jag och andreas hem hand i hand hem till mig, och mysade gialeeeeet ;)




haha skulle tro att han inte ville vara med på kort onödigt att kludda, I know..kom på det senare haha


hahaha var ju tvungen ta några kort nu också!  ;)



WIHO! coolt eller? ;)



BILDLÖST INLÄGG =(

dålig uppdatering? JAMEN NANTING!
torsdag- hjärtat
fredag- hjärtat!
lördag- bodenbadet! haha, skit roligt tyckte jag! :) med dom allra bästa nämligen adde och julia! sedan efteråt stanna vi till på konsum köpte godis, hyrde film och myste på kvällen! vi var dock trötta alla tre :( andreas var tvungen hem innan vi hade sett klart filmen och jag & julia somna då båda två till den, haha jaja!
söndag- varit med emma! varit ute nästan hela dagen och busa pååå.. hihi. det är bara så kallt! fryser som ett as och är helt slut, längtar efter min varma sköna säg just nu. :) myyyyys!

kvällens mest nötta låt helt klart! haha, bra ens? njaa... ;)

två bilder från idag!


GODNATT alla trogna läsare! haha, andra bilden är ju fööör härlig ;) första vettefan vad jag gör haha.. ;o





hejsansvejsannn,


häjj, VANLIG SKOLA ( la just märke till att jag alltid börjar så, om det inte är helg dvs) hehh.
julia följde hem med mig, vi har haft skoj. och nu är klockan hav åtta typ, det känns grymt jävla bra alltså! har hela kvällen åt att inte göra något..  ;) HAHA så nu ska jag ta vara på min dyrbara tid och nöta dator! =) ..





TRÄNING NUE!


tjiosan. valig skola typ, förutom att det inte vart någon lektion första och sista timmen. nåja, sen gick jag emma och julia och solade! hihi, MÅSTE VARA BRUN till helgen! ;* sen gick moi och emma och köpte fika (hahahahah inte bra julia) också vidare hem till mig! sprang just och jaga henne ute med klackeskor shorts och en för liten tröjja haha! hon hade tagit min mobil, hahaha kan tänka mig att det såg kul ut för jag tog välldigt små steg. iaf så ska vi snart på träning! ändå till halv tio, så efter blir det direkt till datorn och nöta setterra! prov på kartan imorgon..

bild på mig och emma i vintras! (hade hennes hårförlängning!)


!


JagälskardigJagälskardigJagälskardigJagälskardigJagälskardig...<3

heeeelg.. <3<3<3


inte uppdaterat sen i torsdags så
  MIN HELG =)

Fredag - direkt efter skolan for jag och mötte upp andreas som stod på buss stationen. Vi for till Luleå och shoppade! hittade oss lite grann, sen efter for vi hem till mig! myste på och såg idol. 

Lördag - andreas! =)

Söndag - var med emma, senare for vi iväg till Nina där Julia också var, och bada jacuzzzzi! :D
ja&ems beställde även varsin tröjja från Kan Dee!  det coola med tröjorna är de är handmålade.

har inte tagit några bilder från i helgen förutom i söndags, hos nina!






emma!


tjaaah, har just kommit hem från träningen, det var grymt jävla jobbigt alltså! haha kan det bero lite av palten vi åt före?.. vi tog en skogsväg utan lyse och det var as mörkt så man såg inget. också hade rasmus och oscar gömt sig baki ett träd och skrämde oss.. haha fan vad vi skrek. menmen. annars så efter skolan följde emma mej hem och vi gjorde inte så mycket, lr jo nya lösnaglar! kommer kanske bild imorgon. ajah bilder från idag ;)



kanske ska pierca mig i näsan..? hahah









hahahahah jag ramlade..

love makes the world go round


tjolalala. drar snart till andreas ;-) <3


=)


hej! inge speciellt idag inte, så mitt blogginlägg lär bli lika tråkigt dom vanligt haha. var iallfall med andrejjas efter skolan. alltså den killen är för bäst.. :') men jaja, tro det eller ej men nu ska jag sova. klockan elva.. det känns bra! godnattt ;-) ♥


heheh


Andreas visa mig nå klipp på youtube, haha vissa var inte alls roliga, som typ robert gustavsson. serriöst han är inte kul? xd hahah men den här var fan kul, eller är det bara vi som är sjuka i huvudet? :D 



den fantastiska kroppen


hejåhå. inte hänt mkt idag, men har ändå skrattat en hel del.

.
miriam var här på morgon, vi har stora planer haha.
. emma kom sen. vi har provat nya grejjer. hahaha vi gillar ju att prova på nya saker? xd
. evve ramlar med cykeln på isen hahahahha det var kul. ute på hal is kan man säga haha.
. beställt från cocoo.se
. spiat, haha omogna vi är. men det är fan kul! fick även fingret av en jävligt snygg tjej ;/ helvete åh.. mina drömmar om henne föll som en sten när hon såg mig i fönstret bakom krukan och hedde upp fingret och fucka åt mig. jag är förkrossad. CUTT CUTT CUTT CUTT CUTT CUTT

dagens spel, haha visst muss?



länkar PENISPUMPERS! en blogg som har blivit frmagångrik. :)

bara vi inte svälter :)


NU SKA VI SE FILM!




HAHAHAHHAHAHAHAHA...

bästbrudarna :)


hejsansvejsan, emma julia och miriam är här nu! vi har just varit och köpt lite karra och hyrt en film! den heter the haunting in connecticut. den är även baserad på en sann historia. haha så det blir läskigt, men miriam sover över så jag har ngn att hålla hand i om jag blir rädd! bra va? ;)


ingen rubrik,


godmorgon! sov typ till halv ett idag, gode skönt! älskar att sova ut. iaf så händer det inte så mycket just nu, ska snart hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite till ikväll. :)

dagens låt får bli den här, så vacker röst hon har!


TILLBAKA! =)


TJAAAAAAAA, haha nu är jag tillbaka :D
iaf så vare skola idag som vanligt dårå, först slöjd, och där har jag snart gjort klar mina vantar! jippie eller nåt sånt haha. sen idrott! klädsim! faktist riktigt kul, hoppa även från stora trampolinen 2 ggr, haha duktig jag är va?! sen engelska, hade prov! och det gick åt hellvete åhhhhhh jag tror jag dör. men jaja, sen dirr te ica och köpa godis, haha BILLIGT eller som mirre säger.. att det är rea ;o  haha, sen hem.. och snart är gullan här, dvs andreas! hihi, så jah.. hejdåååååååå trevlig fredag :)) känner mig glad idag, eller nu haha var sur efter engelskan men annars så HAR JAG EN JÄVLIG BRA DAG OCH JAG HATAR DIG :D







bloggpaus!


hellu, orkar verkligen inte blogga längre, känns jobbigt :) dessutom så händer det inte så mkt i mitt liv just nu, typ är på skolan, är med ngn och sen ska man sova. så jah, börjar om sen ngn gång! haha kan hända att det blir imorgon bara. men jaja kör på en bloggpaus! =)



PUSSHEJ!  take care


...


HEJJJJJJJJJJ! inte orkat skriva nå här nu på ett tag. menmen! idag så hare vart skola, inte hänt så mycket, rolig på något sätt haha. sen efter skolan följde jag med julia hem till henne, har varit där tills nu. vet inte vad jag ska göra, typ plugga inför provet på fredag.. men kommer inte orka ta tag i det så antar att jag skiter i det som vanligt. men spelaroll, ska sociala på msn ett tag nuråå.. så baby godbyeee.

haha, bild från imorse.. ;p


nu ska jag lalla :D


= sova, haha om jag minns rätt, eller så är jag helt borta just nu. är fatiskt helt slut efter dagen! haha ehm, ikväll har man skrattat så man trott man skulle dö ibland. haha! nämen.. vi har väll tjockat & porrat oss som vanligt dårå.. hahaha the life of fabulos us! busat och dansat. vilt. eheheh.


äckligt hår :) tihi.

finns inget snyggare än puckelrygg <3

pussgodnatt, sov sött! ;*
 

moooww


tjatja! kom nyss hem från miriam, eller jah innan jag är klar så har det väll gått en timma, hehe. vi har haft skojj, och gjort lite av varje men ändå ingenting haha. jaja, ska ringa upp julia nu innan det blir försent, så pussssssssss

förresten så hade jag besöksrekord igår, wohooooooo!











evvus och gästbloggarn miriam! :)


go'daggg! håller på att göra mig lite i ordning, packa osv. ska nämligen sova hos miriam inatt! nu har miriam kmt och vi ska snart fara och köpa lite gott till ikväll. sen kommer andreas dit, och sen far vi på fredagsfeber.. som jag så gulligt ställt upp på.. haha nämen blir säkert kul :)



miriams gästblogg:

evve har ju som redan sagt lite av vad vi ska göra men inte allt! och resten är hemligt, tihi! vi har sååå intressanta liv att vi måste hålla dom hemliga ;) eller så gillar jag bara att skriva det :) men det var allt från miriam denna gång! och glöm inte besöka min blogg! :) HEJDÅÅÅÅÅÅ!


bild på mig och evvus :D vi är såååå söta :)

träniing nu!


Nu kom emma och adde just, ska snart fara på träning.. kl sju på åsen. vi ska springaspringaspringa. det är lite småjobbigt. haha, iaf så fick jag äntligen sola idag, haha! var sedan med julia efteråt. hennes lillbror är världens sötaste unge alltså! haha, nawiee lillen mata mig haha också skratta han så gulligt efteråt.. :D


ingen ville vara med på kort..

RSS 2.0