bruuuunis


ÅHHHHHHHHH..! titta så brun jag var i somras.. imorgon ska jag sola! SPIKAT. =)

psg helgen.. =)



om man jämfor med stures ben, haha :)



BTW! har fått några kommentarer här och där att börjar videoblogga.. och jaaaaa! kommer nog några st! =) gjorde en med julia för ett tag sen, men den gick inte att lägga in tyvär. =(


kortdag


tjo, sluta elva idag, fick kompledigt från igår! kulkul. ska iaf snart till adde, blir väll där tills ikv. min h&m beställning har också kommit, ska dock skicka tbx lite menmen. ajah ska börja börja göra mig klar, hojreees



"skoldag


kom hem för ett tag sen från skolgrejs. först på dagen var vi till laver, det sög jävlat bajs. + att det börja typ snöa! aja kallt iaf.. sen for klassen och åt, min tredje pizza i rad nu! hahaha. sen nattäventyr. det var kul till en början, men sen var det bara drygt. iaf så vart vi sist och vi hitta då inte ens diamenten så ja..! är nu hemma, ska duscha.. i garaget.
hah måste, för vi renoverar toan just nu. -.-




i bussen!



hahaha, pettersson! ;o



söta tsm :)



mitt lag, REGNBÅGENSBARN!



älskar hon till vänster. btw, danne har handen på axeln/armen lr nå, ser ut som annat .. -.-

badskummm


tänkte bara snabb blogga innan jag läger mig, haha. ehm.. kom hem för ngn timma
sen från emma, vi har bl.a badat, HEHEHE näck! haha nä, men myspys..




emma nu!


godmorgon alla!
vaknade kring halv tolv idag, sovde ut lite! uuuunderbart.
iaf så ska jag dra till emma alldeles nu, ha en bra dag så skriver jag sen! =)

förresten så har jag nog inte visat min naglar, som jag hann göra i helgen.




myskväll


tjosantrosannn. tihi träffa som sagt min POJKVÄN ikv, hahah ngn mer än jag som hatar ordet pojkvän? iaf så gick vi ut och åt! sötnosen betalade, haha tack igen :) sen köpte vi lite gottgott och sen har vi myst på hela kvvvällen. ♥

dagens outfit!


bilder


dålig uppdatering! har aldrig haft tid bara, hinner inte skriva ngt nu heller för andreas är påväg!
men lägger upp några bilder från igår! =)









pluggar


hejhoj, sitter just nu med matteläxan ska snart börja plugga inför svenska provet imorgon.. vi får se hur det går, kommer säkert inte klara det. men jag får försöka! iaf så kommer emma snart så ska vi förhöra varandra och träna lite, senare har vi träning. friidrott!

justee.. idag på luchrasten drog jag och julia och köpte våra kära skor, är inte riktigt nöjd. 
 tkr dom ser lite tantiga ut..? men jag vet inte för ändå tycker jag dom är skit snygga..


ingen mobil


Min dag börja med att jag fick veta att jag fått kvarsittning en timma på fredag. sen tar jessika min mobil ändå tills på fredag! ;ooooooooo. för att jag användt den för mkt under lektions tid.. aja haha sen skolfoto! såg förjävlig ut, fick foundation i håret o allt, :( nåjaa.. nu är jag iaf hemma med julia! vi har varit och provat skor, vart kär i två par.. och nu kan jag inte bestämma om jag ska köpa ett av dom eller inte..!

bilder från skolaaan






22.22


tjabbadooo. idag har jag varit med andreas, haha.. vi har inte gjort mkt.. haha.. nämen vet ni en sak? om man byter saliv så sparas det i 4 hela år! haha hur coolt är it de?. men lite äckligt kanske? haha! nämen har även färgat min utväxt idag, blir nog kanske sista gången.. sen blire brunett som gäller..? aja, imorgon äre skolfoto och det längtar jag till samtidigt som jag inte gör det. för vet redan nu att jag kommer bli missnöjd, men ändå kan nog inte bli värre än förra året så -.-

haha så jävla ful. skulle bara visa mina urgulliga "pippilotter" som adrian så gjärna ville jag skulle ha! =)



inte mitt första inlägg


helluuuuu, hela min dag har jag varit med emma. vi har bakat lite, haha lite kul faktist.
eftersom dom vart som våra barn. sen har hon skaffat blogg! så den får ni ta och läsa!
 KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN!  och btww, så sover lillemms här! kulkul :)







VAD HÅLLER VI PÅ MED?!?!?!


good night darlings ;*


innan jag drömmer iväg så ska jag berätta lite för er om idag, någon gång vid tvåtiden kom adrian och hans mamma och hämta mig, vilket dom inte borde ha gjort dom är ju för
snälla, men.. jah, sen har jag ätit och fikat där osv! danne och deras familj var där på middag så träffa dom också. haha måste säga att det var ett gäng roliga personer.. nåja, hoppas ni också haft en trevlig lördag. kyss!



och haha nej, är inte påväg att he in fingret i näsan utan gör bara
"shhhhhhhhhhhhhh posen"  råkade bara he fingret en aniiing för högt upp

<3


allt det här med dig är bara så bra! nästintill perfekt, du är så perfekt som man kan bli. den bästa jag vet. du gör mig alltid lycklig. du är bra för mig. kanske för bra för mig? du har allt man kan söka efter, en unik insida OCH även utsida. jag har äntligen hittat rätt. du är rätt för mig! det är dig jag vill dela allt med, (vet att jag bara är unge än, men känns verkligen så!) för tänker jag mig in i en värld där jag alltid står brevid dig så är det inget annat än underbart. det känns bara så härligt att veta att du är min, haha bara min. hoppas du alltid finns där för mig, i alla lägen. har sån otrolig tur, kan inte vara många som har det så bra. och om du inte redan visste det så ska jag alltid stå där för dig. om jag så ska springa till china.. du är värd allt :)
6/9-09 <3 with you, i'm in heaven

SOMMARLOV -09


liten kortsammanfattning om mitt sommarlov! och fan vad jag saknar det. jag hatar vinter och skola. sommarn är så kort! här uppe är det bara några månaders sommar.. menmen man får ta vara det. vilket man offtast inte gör. utan sover borta halva dagarna. önska jag hade sommarlov nu.. att det precis hade börjat och jag fick göra allt jag ville göra som jag inte hann! :) jaja, nu äre bara vänta ett år till haha.

det bästa jag gjorde var nog att fara till göteborg, det minns jag bäst. det är så underbart där! en vacker dag ska jag flytta dit..



sen har jag varit och sett lite artister.
men kmr nog mäst ihåg johan palm på lk ;d




juste, sommarlovet började ju med att jag vart sjuk i några veckor..
typ fyrtio grader varje kväll.. körtelfeber. =(



sen har jag varit mkt med julia. va nog mäst med den bruden! ;)
vi har kommit varandra mycket närmare i sommar också, det känns grymt bra! <3



vart några dagar med dömjen också, vet inte varför men kommer ihåg det mkt bra :)






examen såklart, storebror tog studenten också samma dag! :)



ungefär så blev mitt sommarlov.. vart inte alls som jag tänkte mig! hade alldeles för höga förväntnigar! men det vart ändå gode bra så! ;)

sverige premiär


hej du, kom hem för ett tag sen från bion, kan säga att den var grymt bra!
5/5 sjärnor om man säger så..! ni som inte sett den idag, se den på söndag för helveteeeee! ;o



puss


hellååå.
slutade nyss! fick sluta några timmar tidigare, äntligen helg! haha, iaf så nu är jag hos julia vi ska ta ngt att äta, och sen se på män som hatar kvinnor, har hört att den är bra. också ikv se uppföljaren flickan som lekte med elden på bio. TREVLIG HELG! =)


friidrott ?


tjo, orkade aldrig skriva igår så jaa.. ni får förlåta mig :)
var med andreas ifall ngn vill veta haha.. iaf så idag! vanlig skoldag, inte hänt så värst mycket.
varit med emma sen efteråt. vetni? ikv så har vi prova på friidrott! eller jah, emma har gått det förut. haha. men ändå! måste faktist skryta lite om det.. lite springning, intervall! så då får vi se om jag fortsätter, ska prova en gång till men tror faktist att jag slår till och börjar! :)

risiga efter gympan på skolan!..

satt på bill nilsson stol idag, omg

hej, idag har jag varit värsta glad. eller till en början iaf tills tröttheten tog över. men dagen har ändå varit helt okej, har slut pengar på mobilen så det kan ju dra. annars så efter skolan följde jag julia hem. hennes lillebror fyllde år så det vart fikatimeeee. sen såg vi sex and the city vilket jag älskar. efter det var jag tvungen hem för att plugga. så ska snart börja med det. och efter se idol, hade.

dagens outfit, välldigt slappt.


catch me!


hej bloggen. idag har jag varit med söte andreas, haha det är så långt det namnet, vet inte vad jag ska säga? han gillar inte adde, och ante känns fel så det får bli adrian. iaf så har jag och adrian gjort inget speciellt, var bara hur mysigt som helst! önska man kunde stoppa tiden som du sa där ute. har aldrig varit såhär glad, du är fantastisk! :)

hold on


"hur bra det än var så det kan aldrig bli som förut. det kan bli bättre"


svar på kommentar


vilken Andreas?

- Andreas Viklund! :)

kan du inte visa hur du fixar ditt hår och hur du sminkar dig? :)

- joo det ska jag! en kul ide! kommer nångång framöver :)

      PUSS! ♥


lördag :)


haalllloooyy!
haha gårdagen vart välldigt misslyckad. först så går det hål i emmas väska, sen hittar vi inte hennes skor. också sen då vi är på resturangen så går vi på toa, och när vi kommer tillbaka så har dom plockat undan och står och torkar bordet. haha heeeeeeeeeeeellvete vi hade ju bara ätit en halv..-.- FORTFARANDE HUNGRIGA. sen går kvällens "planer" bort. och vi somna ungefär ett! (y)

BILDER FRÅN IGÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR






emma hela dagen lång :)


hejsan! nästan direkt efter att jag vaknat kom emma och anki förbi. sen har vi cykla mellan mig, henne och andra runt efter saker. men vi fick tag i det tillslut hahaha :D och nu håller vi på och fixa oss mycketmycket vet inte varför men! sen ska vi nog ut och äta och ikv får vi se! höres sen :)

btw, angående färga håret, så tror jag nog att jag förblir blondin ett tag till! haha, sen kanske? ;)

såhär ser vi ut idag! :)


FREEEEEEEEEEEDAG


tjaaaaaaaaaaa flickor och pojkar.

förlåt för dålig update men har aldrig orkat eller haft tid.
har iaf både idag och igår varit med andreas! båda dagarna har varit jätte mysiga!
idag såg vi två filmer. haha det är ju slut på veckan, dax för fredagsmyyys. har dock varit trött ändå sen jag vakna imorse.. haha gick upp med ena ögat stängt och halva öppet..  finns inget mer att berätta om, förutom att jag ska "krypa till kojs" nu, för imorgon kring 12 kommer emma och då ska jag vara uppe!

färga?
c

jim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TJENA EVELINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSS ;D

you are the one


Nånting jag tror jag aldrig nämt här i bloggen, är en person jag varit med i några dagar.
En person som heter Andreas. Han är underbar. Världens bästa.
Och ikväll har han tagit mitt hjärta. Jag är kär!
Jag känner jätte starkt för dig, fastän det bara gått så lite tid.
Har nog aldrig känt såhär för någonn annan förut. Du gör mig lyckligare än någonsin.

you're everything :)

gunatt! ;)


GODNATT! nu ska jag sova, snart iaf! visst är det härligt precis innan man somnar att bara ligga och tänka..? på allt man vill ska hända, sina egna tankar! man får bestämma precis hur allt sker. i en värld där allt är underbart.
haha jag låter sjuk i huvet, men ajja sweet dreams.

haha bilder från idag, du är så bra julia. ♥



hahahaha garv..



yeeey


nöter just nu!
  



julia har gjort en kobra fläta i mitt hår nu, den vart freesig!

JULIAAAAAAAAAAS BLOGGGGGGGGGGG!


mums!


heeeyyyyy. skolan var som vanligt dryg och jag hatar det. efter vart det desto roligare! julia följde mej hem, sen laga vi taco och nu håller vi på med en chokladkaka som ser mumsig ut! haha, snart så ska vi vispa grädde och på ett tag se på efterlängtade idoooooooooool! =)

DAGENS OUTFIT!


hahaha man får ju slicka skålen (a)



you'r all i want


tjaaaaaa!

efter skolan for vi på gårdings för att och köpa lite saker osv, sen dirr te julia! där fixa vi lite gott och slog på sex and the city! haha det var lungt och skönt! har vart trött idag.. riktigt skoltrött är jag också. orkar aldrig ta tag i det, så drygar bara på och får aldrig ngt gjort, viklet säkert inte kommer resultera bra. menmen får skärpa mig nu!

cp bilder ;-)

sex and the city <3



hej! igår så var jag som sagt med julia! vi såg sex and the city och åt marängswish tsm med redbull och x-ray haha! jag är beroende av den serien nu, vi såg hela säsong ett och halva tvåan. men imorgon efter skolan föjer jag julia hem och ser meeeeeeeeeer! :D haha men som vanligt var det roligt! haha vi har kommit fram till att vi nästan aldrig är serriösa... för vi har samma humor och typ skrattar åt helt sjuka saker.


kul

hej :)
nu är det julia som skriver ............................. jag har varit trött men det har gått över i varje fall men jag tror att evve är lite trött.. Men hon ska få sova snart men inte riktigt än :) För vi ska dansa till bra musik! Kanske kommer en liten video på det.. :) Jag och jacob gjorde kakdeg imorse förövrigt det var gott! Han åt upp halva smeten så tjock som han är :( Men det gör inget, han är så söt <3 jag älskar han han är mitt favoritsyskon. En annan favoritsak är då maträtten taco! -det är gott tillsammans med majs som min lillebror också gillar! Jag pussar han,vi är typ tsm men det är ju olagligt så ;$ aja.... Vi har ätit marängsvich idag eller nå vene vad det var! Gott var det iaf.. Men nu ska jag avsluta med nån bild :)
Puss i röven!


jacob <3 älskaaa dubbelhakan och tjocka armar

smått & sött


god dageens! igårkväll var det välldigt mys, kanske en start på något nytt? :) iaf så somna jag nästan dirket med smink på osv.. men iaf idag så har och är fortfarande massa släkt här! bl.a två småttingar (: haha. dom är så sötaaa så. senare idag kommer julia! längesen jag var med henne känns det som.. men snart får jag träffa min bestisfestis :)

har inte orkat fixa håret idag, så inte najssssss













take care!

ett grönt äpple


hållaja! kom hem ganska nyss, hittade mig lite saker! bl.a ett par nya skooor wihooo! :)
iaf så måste jag skynda mig in i duschen för miriam är påväg!

haha va muppiga dom såg ut!


fyra linnen och stickad kofta,



sjuk idag oxå..


godmorgon!

vart inge skola idag heller..! har inte ont i halsen längre med fortfarande välldigt förkyld. hade ändå bara tre lektioner idag så jag stanna hemma. så på morgon har jag satt på mina lösnaglar som jag måla igår hihi :) och sen kolckan tolv kommer mamma och då bär det av till Piteå! kanske inte borde eftersom jag är halvsjuk..? men har längtat att få nya skor så följer ändå! blir ändå it så länge för får ju FIN främmande ikv! haha! ;)


sjukling..


hejsanhejsan, idag var jag som sagt sjuk. super förkyld och ont i halsen, så jag fick stanna hemma! vilket var hur skönt som helst. är dock sjukt trött ändå så ska försöka göra en tidig kväll. iaf så bara för att ha gjort nånting så följde jag med mamma på byn och fick lite saker.. sen har vi börjat måla en skåp i mitt rum haha jag vet jätte intressant, men det blir äntligen gjort! den blev helvit. innan var det snäckor på dörrarna, min pappa nämligen skåpet i sin lekstuga när han var barn haha! aja, skriver sen puss! =)



hårspray, puder, och lösnaglar som man målar själv!


GÄSTBLOGG!

Miriam som gästbloggar här! :) Har varit med evve sen typ 5. Vi hade skitkul påväg till sporthallen för att se innebandy träning. Hahah, vi skullle cykla dit och vi hinner knappt börja cykla innan det börjar regna så vi tänker att vi ska snabba oss så vi inte blir så blöta så när vi kmr uti gärnvägen börjar det spöregna så jag får panik och kör in under ett träd, sen vet vi inte vad vi ska göra så vi lämnar cykeln och springer från träd till träd. xd fast vi ångra ju oss såklart så jag sprang tillbaka och hämta cykeln. Men tillslut ordnade det sig så vi kom dit! och nu ska vi tillbaka och se a-lagsträning så jag hinner inte skriva nåmer förutom: SWING IT MAGISTERN SWING IT! ;) HAHAHA! Men vi hörs! =) kram / gästbloggaren miriam!

alla är inte normala, en del är skitsofren :)










proffs bagarna


hejhopp gummi snopp. idag efter skolan följde Julia mig hem, tog ett tag innan vi kom in efter som jag hade tagt fel nycklel på morgon, hade inga nummer på telefonen, och grannen for just vart desperat och ringde 118800 haha. fick tag i nyckeln tillslut! så efter det for vi upp och handla eftersom vi hade lovat stå för maten idag! haha vi gjorde olika små pizzor som faktist vart lyckade! :)

sen efer Julia hade farit kom Emma. vi tog en kvälls promenad ute i det härliga vädret! serriöst klockan är äver älva och det är ca 20 grader! jag älskar att gå ute på kvällen och bara prata! så grymt mysigt alltså. sen ser vi ett fet jävla kryp! usch såg ut som en kackerlacka! typ minst 3 cm stor. har aldrig sett något sånt förut. haha och absolut inte i älvsbyn.

ooooooutfitttttt




RSS 2.0