svar på kommentar 2

emma om :):

vars har du köpt tröjan på 3 bilden(uppifrån) å köpa? :)

svar: heheh, om du inte läste texten så står det att kläderna är väldigt gamla! tröjan där är typ från 80 talet så nej jag tror inte att du kan hitta den i butik ;-) haha :)



( btw uppdaterar snart hur jag sminkar mig! )

svar på kommentar


heheh man behöver bara fantasi! nejmen först gjorde vi bullgrejset klart sen smeta vi över kladdkaks smet oxå in i ugnen! förvånande blev det väldigtväldigt gott, ts.. =) ELLERHUR ANDREAS?


mmmmmmm..


holaaaa :) en regnig dag som denna står jag och min karl i köket och bakar bullar! just nu i ugnen hittar vi en stor fet KLADDKAKABULLE! japp vi  har testat det omöjliga, nu väntar vi bara på resultat :D det luktar gott..


spa night

tjoo, åt just en god-jamen-nanting-sallad, annars har jag vart i stan i stort sett hela dagen med ingen större än andreas, hehhe jag shoppa typ inge alls. nästan. tror det skulle bli luleå med tjejerna nästa helg? :) men det är alltid mys å gå på stan, ett sista råd innan alla dör är att stana förbi kioskpiraten och köpa en mjukglass med geisha smak eller turkisk peppar! ahhaha.. belive me, en stund i himlen. amehnn.. sista dagen på sommarlovet spenderar jag med minsötamammarandi♥ ! hjärtat for te storstrand och lämna mig, han kommer dock tillbaka senare ikväll och sover. så då passar jag på gör min moder sällskap under tiden, vi ska ha spaaa... tihiija :)



blev en sån här tröja alla har typ, svart/vit vet ingen av mina kompisar som har det såå..
och underklädes set såklart mehe, + lösögonfransar och två (hälften mina) topp hemliga saker som bara andreas och hon i kassan vet om.. ;;) hahah






one tree hill <3


är hos min åsna i lilla vistträsk byn, har fått låna de första säsongerna av one tree hill från pelle, så andy har lovat mig att vi ska nöta one tree hill ikväll och inatt! så vi har laddat upp med godsaker och är redo att bli beroende. :)

förresten vad tycker ni om min design? :D haha varför ens fråga när jag vet att ingen kommer svara, men ah söt andy har suttit och kopierat mönstret från den här tigern? asså söteee ;') hheh



:)


för ca fyra veckor sedan innan jag for upp till fjällen och sedan vidare till norge ställde jag upp som mannekäng i ett evenemang som andreas farmor anordnat. det hölls i vissträsk och är en av de saker jag är glad över att jag gjort i sommar. jag är även tacksam över att just jag fick bära en bröllopsklänning som var handsydd till andreas mammas farmors mamma år 1905. hon var den allra första som gifte sig i denna klänning. sedan har den burits vidare av andreas mamma, hans moster och morbrors fru. så det kändes lite speciellt, utöver det så fick jag även visa upp andra gamla kläder som var moderna för väldigt många år sedan.. =)

trots att gången var gjord av släp, det regnade och jag fick bära en minst sagt pinsam sameklänning (och ja, det var en ännu pinsammare liten mössa jag var tvungen ha till också) så måste jag erkänna att jag hade riktigt kul :-)















andra av oss "ungdomligare" som mamma också knäppt kort på var bl.a johanna, amanda och viktoria! 






godnatt på er söta!


hhehe ny header, egentligen design också men både jag och andreas tyckte mönstret påminde om kossor, så nej. iallafall ville bara få sagt att allt kommer fixas snart, so just wait ;)


teknik

första dagen avklarad -fyra kvar, nejmen det är faktiskt inte så farligt att offra fem dagar av sommarlovet att gå teknink kurs på skolan, det är trots allt ett litet jobb vi får betalt för. 1000 kronor för fem lättsamma hyffsat roliga dagar. även fast de sista veckorna av sommarlovet alltid är dyrbarast! idag har vi tex gjort läppbalsam och hudkräm, imorgon skulle vi få göra lite praktiska hantverk och få besök av någon, onsdag drar vi til piteå, torsdag luleå och fredag skulle vi typ.. fika tror jag? :)

på lunchen drog iaf jag, murka och julka och luncha mumsig kyklingsallad, vi fick även veta att det är TIVOLI HÄR PÅ LÖRDAG OCH SÖNDAG! haha gissa om vi blev lyckliga.. :') hoppas bara folk orkar pallra sig dit, tråkigt dock att det inte är artister osv men något händer iaf!

bild från underbara pdol


-


"never let the fear stop you from playing the game"


hahahahh


ville överraska älskling med ngt igår så jag bakade en liten tårta, och till er som är lika blinda som han själv äre som en stor chokladboll! haha ser man inte det? med självklart elva ljus  ;)




6:e!

nu är andreas här vilken sekund som helst, han sover nog över och det enda jag vet är att vi ska se filmen titanic! tror aldrig jag sett hela, så nu äntligen. idag är dagen. meheh, idag firar vi även 11 månader! ♥

och såhär ser jag ut idag, tog mig lite extra tid imorsee.. :)




reeegn..

tjaaa, kom just ur en varm dusch efter fotboll i spöregn! nu inväntar jag bara miriam och elin som kmr hit ikv :) före det åkte jag och mor min till piteå, vi skulle lämna igen min mobil som inte helt plötsligt dog, och gå en sväng på stan.

men lite hann jag iaf dra ihop på två timmar, mest underkläder dock men =) heh det som är roligast att shoppa!



plus en stor mjuuuuk svart filt och ögonbryns penna som ej kom med på bild, :)


baby


idag innan jag och andreas gick ut till skogen HAHAHAH så tog vi lite kort som vi tänkte dela med oss av, skriver mer sen och har massor bilder att lägga in från senast jag skrev! typ två/tre veckor sedan.. (a) aja

justeee, färgade ju håret på mannen min igår som jag oxå måste visa!










RSS 2.0