varning för mycket text..


HAHA vem har inte köpt godis idag? (2.90, halleljuaa) eller, vem lyckades stå emot? den ska få en stor fin pumpa av mig. tihii. iallfall, före min långa, dryga stå-i-kö-för-att-komma-mig-fram-till-godiset vistelse på kära ica var jag och tränade på gymmet, denna gång med min nya tränings kamrat niklas. han är lite klen än, men han går åt rätt håll!

05.45 (!!) åkte jag som vanligt med bussen till piteå, sedan vidare med citybussen ut till hortlax och utförde min dag på förskolan med dom finaste barnen. helt seriöst! jag kommer gråta imorgon när jag måste säga hejdå, dom är så otroligt snälla och skötsamma. dom vill alltid kramas, att man ska vara med dom, och att man ska måla teckningar åt dom! vissa kommer bli så sjukt snygga om tio år, åååh jag har mina favoriter, heh..he.

det är så coolt att man kan se redan nu vilka typer dom kommer bli, vilka "gäng" dom kommer delas in i osv. man ser det ganska direkt på en person faktiskt :) iallfall, väl efter praoen stannade jag och miriam kvar en timma extra och gick på stan en snabbis, vi hann dock bara in på gina innnan vi var tvugna att gå till bussen. hähä, med mig hem fick jag en kofta, mössa och ring! nåväl, ska dra mig till duschen nu, godnatt!






true


tro på dig själv och hitta din egen styrka

sov gott!


kom just hem från en vän för ett tag sedan, har varit härligt att bara prata och så :) iallfaaaall, emma sov över här från igår och idag har vi bara segat oss, sett tv, sovit, och bakat muffins! ni vet en sådan där dag man går i sovkläderna ändå fram tills middag typ, it's so freeesh :) nåväl, hade två fina bilder från igår! en lite galen lördag, hihi. kameran dog innan jag hann ta fler kort dock.





fina onsdag


nu uppdaterar jag bara för robin, bara för att han är min vän, bara för att jag vill uppfylla folks drömmar. hähä! eller hur var det? :D anyway, imorse missade vi bussen, eller jag rättare sagt, miriam den sötisen väntade på mig. taskigt av mig, men "jobbet" tog det inte så hårt. så ja, i regnet traska jag iväg med ett paraply som jag lämnade utanför ok (?) gula skor (dom var vita från början) och en randig socka och den andra grå.

allt var som vanligt förutom att vi fick lunch vid halv tre och inte elva som vi brukar. då ska ni veta att det smakade! Väl efter vårt arbete slutat stannade vi kvar på stan ett tag, vi köpte bl.a koftorna som visas i bilden under! mysig och billlg ;o hähä, senare på bussen hem hade vi en jättesöt Dan bakom oss. han hade några kilon extra och snarkade väldigt sött. tack och hej.









hahahah NAW miriam höll om min tumme medans hon sov ;')


avrundar med en goding! ;)

har du en famn för mig?


praoen är relativt rolig, eller roligt är det väl inte men vi står iallfall inte och hänger. oftast finns det alltid något man kan göra, så det underlättar ju. men bäst är nog att vi får äta där :) höhöh, det är så jävla gott! när man kommerr hem känner man sig dock trött, slut, ja ögonen orkar inte mer. just därför känns det upp piggande med träning! jag och emma drar iväg till gymmet på en sisådär femton minuter en kvart . det blir gött!

haha detta är då min fina klädsel på dagarna :) det enda som fattas är den blåa disktrasan som brukar sitta på vänster sida i bältet! klå den ;)
 

here we come!


imorgon 8.10 tar jag och miriam bussen till luleå, vi har valt att praoa på ett cafe som heter "cafe mat och prat". Det ligger i shopping gallerian, så det blir sjukt nice att få vara mitt i stan. nu får man tre veckor att komma bort från allt plugg, älvsbyn, folket i skolan.. puh! prao nu i två veckor sedan höstlov! tanken e så jävla häärlig :)

bild tagen från stugan, jag vill dit nu.


godnatt alla!


har varit med emma ett tag tidigare idag, vi pysslade om gamla mammor! hahaha, efter vår fina tanke (och belöning) drog hon till emma wesslen, och jag till robin, där han, nicke elin och janne var. det blev kortspel och film! kvällen blev ännu en mysig sådan :)

stannade kvar lite längre med nicke och robin! mycket trevliga pojkar det =)
yääh, tur alla kom med.. haha, fin bild. ehnej. risigt, ehjo.


9B


ifall nu någon missat så har klassfotot kommit!
dålig kvalla dock, men såhär fin är min klass :-)



förra årets klassfoto!


:D


TJO BLOGGS. kom just hem från mirremuss, eller typ ett jävla tag sen nu men har haft fullt med att äta kladdkaka! som om jag inte fick nog av allt vi åt hos miriam? haha nej, allt går ner. nåväl.. mysigt vore rätt ord för kvällen! vi såg filmen "the blind side" den är sååå fin, en film värd att fälla en tår för! hähäh, gnaattt allihopen

på konsum med SCHWEPPESS! ♥


heeeeeeelg!


ska snart bege mig in i duschen och fräscha upp mig lite, senare ikväll kommer finaste miriam och finaste julia hit. en mörk afton som denna har vi planerat in fredagsmys! det blir väl så att vi äter något gott till idol och myser på här hemma! :) det var längesen vi var tillsammans bara vi tre, haha ja, vi har våra minnen ;) HAHAHA!

tro inte att jag inte tvekade när jag valde denna bild.. ja, vad ska man kalla oss? fina som få..? :D ca 2-3 år sedan


taggar iväg till tvättmaskinen dårå


naawie, miriam är söt! alla borde veta att hon är en fin vän, som alltid är glad! en riktig solstråle :) meen, jadu bloggen, nu jeevlar ska jag hänga tvätt! ingår i en läxa som skulle ha varit inne i måndags, tihi.


TUFF CHEY!



vanlig dag, slutade tidigt vilket var skönt. efter skolan stannade jag, mamma och emma och åt lunch/middag. sedan cyklade jag och emma stressigt iväg till gymmet, där vi hann vara ca 20 min, sedan skulle jag vidare till tandläkaren. emma följde med in och höll hand, men tanden jag skulle dra sitter fortfarande kvar! hehe.

joo, min stora fobi för sprutor tog över, dessutom var det TVÅ st jag skulle ta?! fick ta lugnande men min tandläkare gav som förslag att fara till en specialist där jag antingen får luftgas, eller mer lugnande så jag nästintill sover, HAHHAHHA hör ni hur fult det låter? men vad ska jag göra, när den väl ska in i munnen kan jag inte längre gapa! (misstolka inte), jajaa. jag fick helt enkelt fara hem, somnade direkt med emma hos mig, vaknade och såg att hon hade farit hem. hahahh förlåååt emmaa! jaja, min kväll består av att duscha/dator/sängen! kraam :)


japp


tjaaaaachaa, rätt så lugn dag på skolan! valde bort gymprofil mot ämnes och jobbade med engelska läxan. har tre läxor till imorgon och en gjord. ajaj, det ser inte bra ut. ska göra svenskan nu också blir det sängen direkt efter! ajaaaa.. dagen har varit seg helt enkelt. höjdpunkten var att träna, det känns alltid bra, miriam gjorde även sällskap :)



cn


jaah, igår drog vi emma, elin, julia och jag på club nordic! emma wesslen blev tyvär sjuk, men vi dansade extra för henne! som vanligt blev det stressigt före, men efter åtta någon gång kom vi oss iväg taggade och glada! kvällen slutade iallfall grymt bra! hade mycket roligt, hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. sedan drog vi på max och drack lyxshake i bilen hem, sedan vid fem slockna vi så fint till en film. emma och elin sovde här :)

några bilder på hur vi såg ut! =)








kulglass


skolfoto första timmen, enskilda kortet -jag kan inte le! naturligt får jag sne mun? jag måste vara förlamad på ena sidan av munnen. från min högra sida ser jag alltid sur ut eftersom mungipan går neråt, haha normalt ens. men iallfall. efter skolan gick jag och emma och tränade ett tag, blev för det mesta konditions träning! sedan hem, äta, duscha, fixa också iväg till piteå på tjejkväll med miriam! kom hem närmare elva och satte mig framför läxan. har fortfarande en punkt kvar, men jag orkar verkligen inte. måste duscha och sova nu så här kvart i ett på natten känner jag. det låter bra, godnatt!


RSS 2.0