there's no one like you


freeeeeedag imorgon! måste erkänna att det kunde ju inte låta bättre. dels för att det betyder helg och man behöver inte vakna av mammas röst som skriker "evve klockan är sju, du måste stiga upp!" skulle nästan kunna döda för att få tyst på henne då. haha ja, nästan. och dels för att jag ska till piteå igen. synd bara att sista bussen hem går vid halv åtta, jag menar det borde gå en kring tio åtminstonde! nä bloggisch, jag tror fan att jag ska gå och sova nu. kom hem från träning för ett tag sedan och känner mig helt slut. godnatt på er :)

bild från i sommras, dit kan jag knappt med ord beskriva hur mycket jag längtar. vintern kan fara långt bort tycker jag. uuuäääää. 


actic


MEN HALLÅ DÄR nu är det inte många minuter kvar till det smäller. the big thing of the day lixom. 19.00 drar jag och empan till gymmet för att bygga ÄNNU MER muskler. jamen bra, då vet ni. LOVEYAH

AHHAHAHA jag tror att jag har muskler ♥
 


avsluta the mening


Jag saknar -
 dig :)
Jag pratar - lågt
Jag skrattar - om något är kul
Jag tycker om - att få tillbaka ett prov vars resultat är bra, haha
Jag avskyr när folk - sviker!
Mina närmaste vänner är - värda allt bra i världen
Min första vän hette - rasmus johansson
Min första kärlek hette - niklas vesterlund
Kärlek är - varmt i hjärtat
Min favoritfilm är - ingen speciell, finns många bra
När jag borstar tänderna - stirrar jag i min spegelbild
När jag lagar mat - kan folk inte sluta äta, hähä 
Jag är rädd för - ensamhet kanske
Jag önskade - att jag skulle bli sommarflicka när jag var liten
Den värsta känslan är - att misslyckas
Den bästa känslan är - när allt flyter på bra
Jag vill - ha sommar just precis nu
Jag är bäst på -  att missuppfatta tiden
Jag är sämst på - att ha telen på mig 
Jag kommer alltid att vara - jag
Det finaste som finns - är nog väldigt fint
I sommar - ska jag hinna med mycket
Sist jag grät var - så längesen att jag inte kommer ihåg
Jag kan - stå på händer
Min mobiltelefon är - trasig för tillfället
När jag vaknar på morgonen - önskar jag att jag hade lagt mig tidigare på kvällen
Innan jag somnar - brukar jag ligga i min säng och smsa
Just nu tänker jag på att - att jag har dubbelhaka
Bebisar är - mjuka och söta
Mitt första barn - ska få en ung mamma!
Det fulaste som finns är - ?
Jag har aldrig - ridit på en kamel
Idag har jag - degat
Jag vill verkligen - tränaaaaaaa

snodde listan från erika :)


sick


somnade inatt med långbyxor, två tröjor och vinterjacka, och var ändå nära på att frysa bort, kändes det som. nu imorse när jag vaknade kändes det precis samma, så jag kollade temp och visst hade jag feber. nästan 39grader så jag fick stanna hemma idag! skönt, men synd att jag missade första tp! har lite beslutsångest om vad jag ska välja dock, haha =)

en söt elias igår ♥


solsidan


hahahah oj så bra koll jag har! tack louise för rättningen, menade såklart att han fyllde 22 :D pinsamt att jag skrev "grattis på 21års dagen" på kortet också! jajaa, nu ska jag för första gången se solsidan som alla pratar om ;)


16th of january


som ni märkt är jag inte den bästa på att uppdatera! men it gör det ju nå va? ;)
idag, söndag, den 16:e januari 2011 är det 21 år sedan min storbror föddes, så idag blir det stor kalas! eller knappast stort, men räkna med tårta och lite släkt och vänner. grattisgrattis till bästepelle! passar även på att nämna att jag fick ett nattbesök från tolv till halv åtta imorse, det var inte fel alls. helt galet mys rättare sagt, hih sötis ;-)


he-he


drog en sväng till piteå efter skolan, det hela var tänkt att jag skulle ta halv åtta bussen hem men kom en minut sen så jag missade den. haha, inte så förvånande egentligen. men iallafall, panikpank vad gör man då? jo, man tackar sin mamma som har sin syster bosatt i piteå. nästa buss till äbyn går alltså imorgon 06.55, så jag jag sover över här. dock kul ändå att få träffa linniegiirl ;* 

 




-


såg att jag hade fått en kommentar om vad jag beställde från elf, och detta är påväg från usa hem till mig nu! har aldrig testat något därifrån förut så vet ej om jag kan tipsa den vidare ännu. det återstår att se :)

ett lip gloss med plumping effekt, ögonbrynspenna + highliter och en eyeshadow primer


mina drömmar

dag 01 min bästa vän
dag 02 i min handväska
dag 03 det här hade jag på mig idag
dag 04 mina drömmar 
dag 05 den här veckan
dag 06 det här får mig att må bättre
dag 07 min dag
dag 08 mina rädslor
dag 09 detta ångrar jag
dag 10 mina syskon
dag 11 min första kyss
dag 12 mitt favoritminne

jag har ingen stor dröm om att bli popstjärna och bo i hollywood, utan jag siktar efter att leva lycklig livet ut! det som gör mig lycklig är mina vänner, framgång, familj och kärlek. har jag allt det där och utvecklas som människa antar jag att jag lever i mina drömmar :) med framgång menar jag tillexempel att jag lyckas med något som jag kämpat för. om det så gäller arbete, uppfostran av ett barn, eller något bra för andra. man får aldrig glömma att vill man tillräckligt mycket så går det, ge aldrig upp. som sagt är inget är omöjligt.

belive that dreams come true every day, beacuse they do. -one tree hill. ♥ 


ptown


kring halv två stressade jag mig iväg in till stan. min tanke var att återlämna ett par skor, köpa tröjan ni kan se här under, och sedan träffa en mycket söt person! och precis så gick det till! mihii, sedan halv åtta gick bussen hem, och då var det bara att dra på sig skorna och gå till hållplatsen. väl i älvsbyn gick jag direkt till läggan där julia, emma och nina var! bland annat spelade vi ett "hemmagjort spel" haha! rätt så roligt faktiskt, kan tänka mig att det är ännu roligare med flera!

oth nuuu! kisses ;)


min mamma är bäst, hah!


började min dag med att färga håret på sötmamma, färgen gick i lite mörk brun/röd. det blev inte som väntat men fint ändå tycker jag! sedan drog jag mig iväg till gymmet, nicke den lata pojken var seg. niklas, om vi ska klara av att bygga magrutor till sommaren måste du KÄMPA KÄMPA KÄMPA! ok? bra då var det löst!

vid halv åtta gick jag vidare till emma, till en början beställde vi smink från elf. sedan såg vi en film vid namn "the backup plan" om jag inte minns fel, och det jag hann se av den var riktigt bra! missade slutet eftersom jag  gick hem för att möta miriam som var påväg till mig från luleå. jag har knappt sett henne på två veckor, så det fanns mycket att prata om. kul att se henne var det också minst sagt! två veckor kanske inte låter så mycket, men det behövs inte mycket tid för att förändra något :) think about that!

naaattiii!


bilder från 2010


i början av 2010, för exakt ett år sedan var jag nog mest med min dåvarande pojkvän andreas. resten av tiden gick åt till att träna friidrott och vara med kompisar. en liten tur till fjällen blev det också, där även ante följde med :) midsommar firades med tjejerna och fest. sedan gjorde jag säkert mycket annat, men jag har inte så bra minne att jag kommer ihåg!













till våren hade vi karneval precis som alla tidigare år i skolan, vår klass bestämde sig för att klä ut oss til "tidsutvecklingen" och jag var fjortis/emo tillsammans med miriam. dagen efter var åttan avklarad. samtidigt som sommarlovet började. jag såg storebror på balen, fyllde 15, pdol, var med pojkvännen och gjorde allt möjligt, shoppade, arbetade i storforsen under diggilo och fick hjälpa till vid scenen, norge med bästa kusin, tog hål i naveln, gick som mannekäng i vistträsk och visade upp gamla kläder, slappnade av en vecka i fjällen, spelade fotboll, slutade fotboll, disco, offrade en vecka till teknik kurs (fick såklart betalt), solade njöt och hade allmänt kul med de bästa vännerna! :)



































nu till hösten/ vintern låter jag bilderna tala för sig själva. jag orkar inte skriva, tycker redan att jag har gjort det nog bra med att ladda upp ALLA dessa bilder! heh pussi :)






















RSS 2.0