tredje advent


mitt tangentbord är helt cp så orkar inte skriva mkt blir ändå bara sur, så lite kort om 
fredag lördag söndag

fredag var det lucia på skolan, jag och julia var enda stjärtgossarna i tåget som sjöng inför hela skolan! haha wow, va ballt. nämen vem bryr siggg vi skulle få fika och sovmorgon om vi var med. =) under kvällen sågs idolfinalen hemma hos älskling! rätt som vann btw =D

lördag fick det bli luleå med emma, shopping och julklappar. hittade till alla utom andreas men det är sjukt svårt att köpa åt killar..? aja sen for jag med julia på luciavaka, det var väl gode kul senare bio, 2012! tyckte den var riktigt bra ändå, också där kring halv ett då filmen sluta kom julia och andreas hem te mig och vi bakade pepparkakor! jk for hem kring fyra och andreas stanna hela natten!
jag och julia igår! kvällens "outfit" ;)


hahahahahaha lite tjock pepparkaka kanske? snopppppppp <3


hahahhaha asså sämst humor

söndag inte hänt mycket, andreas for hem kring fyra och sen har jaga bara nött dator. ska snart in i duschen och sen lär det bli sängen dirr. är sjukt trött! inte fått så mycket mer än fyra timmars sömn inatt..


hahaha han har min mys tröja ;d

6 december


varning för långt inlägg. :(

vaknade kring nio gick direkt in i duschen och duscha över en timma! haha.. någon mer än jag som älskar att duscha as länge och bara stå under strålarna? haha! iaf så klockan elva hade vi hämtat upp emma och anki för att fara på konfaträff! ska nämligen konfirmera mig, detni! ;) haha för att vara högmässa vare väll rätt okej. ett litet barn som dansade, tappade min mobil från läktaren på typ 3 meters höjd rätt ner i bänkarna där nere där det satt folk. en decimeter till och den hade farit rätt in i huvudet på en gammal tant... sen är ju frasse rätt underhållade också :) och till sist fika.

sen klockan ett satte vi oss i bilen och hämta upp andreas, vi skulle till piteå på äventyrsbadet! det var gode kul, eller mysigt kanske man ska säga ^ typ inget folk där hlr så det var ju bra. sen åt vi där, verkligen mysigt :) också kring sex började vi åka hemmåt. hann vara med varandra ett tag här hemma också, och käns verkligen som att idag har tagit oss ett jätte steg närmare varandra, haha är alldeles kär! jag älskar min andreas :D btwww så äre 3 månader idag (L) gash vad tiden går fort alltså..!

 har inte tagit ngn bild.. men sitter just nu och tänker över en sak, finns nog bara en som vet vad jag pratar om. :) kommer du ihåg det här? ..
haha bilder väcker verkligen minnen. har suttit ett tag nu och kollat på gamla bilder, tror jag ska lägga upp ett inlägg med massor av bilder i veckan om jag orkar. kul att se från bara förra året, alla har förändrats så otroligt mycket.


5 december


heyah, ett tag sen va..? men ser att jag ändå haft nästan hälften av alla mina besökare kvar ändå, haha wieeerd. menmen, nu ska jag skriva lite oftare, eller så när jag känner för det. iallafall så har min fredagskväll spenderats hos min favoritpojke, och just nu så känns allt så jävla bra! men det kan fort ändras, har väldiga humörsvängningar typ, HAHA. inte lätt huh?


RSS 2.0