hej per, vi skojjade bara!


Helloj, blev ingen sommar med Göran.. Andreas buss var 25 min sen så vi skippa den, han kom till mig ist och väl här har vi sett film. Asså.. HAHA det har hänt världens pinsammaste sak idag. Haha ett kul minne!
NejnejnejnejnejnejNEEEEEEEEJ :'(
Hahaha asså jag börjar gråta snart. Aldrig skämts såhär mycket, kommer aldrig våga möta din blick igen ju! Längtar till om några veckor då man bara kan se tillbaka och skratta åt det.
Haha men vad gör man tills dess? 

Jaja, såhär såg jag ut ikv iaf! :) helt misslyckat hår, är fullt medveten om det hihi.
söndag


Godmorgon!

vaknade ungefär ett idag, men det är ju söndag så...
iaf så igår var jag till piteå på 50års kalas! yey, det var väl trevligt, nämen kul att träffa mina kusiner. sen kring åtta-nio kom vi hem, andreas stanna kvar och vi fjorde hemliga saker. HEH. sen kom JK kring kvart i elva, jag gjorde mig klar och vi for på bion! det var nattbio twillight. och så visa det sig att man var tvungen ha leg! ;o och jag är bara fjorton.. visste inte ens att det var gräns på den filmen. varför ens? jag ser den inte hemsk sådär. och nästa helg är det ju biopremiär på andra twillight filmen, och i helvete om dom kollar då, liksom dom har förut aldrig kollat? aja, vi var tvugna fara hem, så vi baka en kladdaka och slog på en film ist. haha. :)

idag så ska jag snart hoppa in i duschen, klockan fem är det ju SOMMAR MED GÖRAN!!!!!!!!!!!!!!!
haha andreas ville se den, tror knappast den är bra, menmen vi får väl se. :)


hahaha


innan vi for till bion!


haha som julia sa, BLANK O FIN!


yummmmmie, ;p

natttii ;*


Dagen före skolan! känns alltid lika hemsk, haha en hel jävla vecka framför mig. men så äre! iaf så idag har jag bara tagit det lungt, börja med att jag följde pelle på gymmet i en timma ungefär, vet att jag är för liten osv men ingen kollar typ. sen har jag solat en 20minutare, lagat mat ;o tränat på musikprovet så jag nästan kan allt! vilket är bra, och även tripplat håret! så det blir najsigt till i imorgon! och nu ska jag sova, godnatt! ;-)

förresten så är det en som kommenterat många ggr nu att jag ska visa hur jag sminkar och fixar håret, och tänkte att hon skulle få som hon ville (känn dig stolt) haha så det kommer ngn gång i vecka då jag har tid! =)
03:30


tjosantrosan, ett tag sen sist nu! orkar iaf inte säga vad som hänt under veckan, haha okej ärligt så kommer jag inte ihåg. men whatever, helgen!

fredags direkt efter skolan följde andreas mig hem, han pryar som sagt på konsum så det gick super. vi for hem till mig, lagade egen mat såg på idol osv! skit mysigt :) senså var det ju 2månader! säg grattis? ;) andreas du är fantastisk, gud själv. jag älskar dig bara mer och mer, alltid vi! och så är det sagt. <3

lördags så gjorde jag absolut inget fram tills sju, då for jag till julia och sen promenerade vi upp och hyrde en film vid namn sex drive. evelinus tipsar! en skojjig film med lyckligt slut just the way i want it haha!

nu idag söndag så har det bara gått 3½h typ haha, men ska försöka röra på mig ngt, sola och göra engelska läxan som skulle vara inlämnad i fredags.. kanske oxå plugga till mina 3 älskade prov i veckan.. =(
körde med silverschampoo i torrt hår i ca 40 minuter, visst vart det lite annan färg? :-)Andreas photoshoppa mig, dock skicka jag bilden som svart/vit så han har gjort hud osv i annan färg, menmen ändå kul att se! =) men jag gillar det inte xd haha var ju finare i brunt.. :(


SÖNDAG..


heeeeej, haha för ett tag sen vare några som spiade här på mig, vilket var lite kul/oväntat/läskigt/vetintevadjagskagöra aktigt! haha. ni får gjärna säga vilka ni var ifall ni läser hejn ;) annars så sitter jag och nöter viva la vida med darin! så jävla bra! har alltid haft ngt emot darin, men han sjunger grymt och så är det. sen så har jag inte gjort nånting alls idag! eller jo bakat en tårta. eftersom att det är farsdag men sen visa det sig att det inte alls var det haha, nog för att pappa jobbar borta och kmr inte hem på en vecka så han hade inte kunnat ta del av den men ändå. den var god iaf! bestod av chokladpudding, maränger, bananer och marsankräm, heh ;-) a la evoó!
ANDREAS GÄSTBOLGGAR! (VIA MSN HAHA)


Tjooo första gången jag bloggar typ känns lite konstigt, men evve tyckte att ajg skulle göre det eftersom hon inte orkar göra det själv... Idag har jag varit med Evelina, kom dit kl 6 ungefär efter att ha väntat typ 2(!) timmar hos mina kusiner för att jag inte fick komma tidigare för evelina ... sen när jag kom dit så satte vi oss vi datorn ett tag och sen hälsa vi på pelle i hans fina rum och evve var klädcoach (; sen gick vi och såg film, en hockeyfilm, sen bytte vi tv för att vi skulle se 40 dagar och 40 nätter på 3an, den var ganska bra hehe.. typ min humor sen låg vi och pussades lite, sen for jag hem :s

En dikt från mig till Evelina!

Att få krama din hand,

Känna din bara hud mot min

Och försiktigt smeka dina fingrar,

En efter en

Att få nudda din kind,

Och se den vackra smilgropen riktigt nära

Att få känna dina andetag,

Smeka mina öron som en ljuvlig fläkt

Och höra dig viska ett litet ord tillägnat bara mig.

Att få drunkna i dina underbara ögon,

Som är så ljust blå,

Och sakta försvinna bort

I denna ändlösa ocean

Att få dra fingrarna genom ditt hår,

Också det vackert ljust,

Känna varje hårstrå

Och känna hur du njuter

Att få närma sig dina läppar,

Sakta men säkert låta dom bli större och större,

Ju närmare dom kommer

Och sedan äntligen möta mina

I en passionerad kyss

Att få prata med dig,
Bara du och jag,
Utan att världen existerar.RSS 2.0