-


valborg! vilket säkert ingen missat, haha. har just kommit ur duschen som varade typ en timma? badat håret i silverschampoo, hårinpackning osv.. iaf ser du ut å grillas körven marshmallows och sånt hos emma med henne julia och nina! sen får vi se vart vindarna tar oss .. ;)sweeeeet

haalllådär, idag har det hänt absolut åssit. träffade emma en timma eller två på förmiddagen sedan har jag sett wipeout och jag lovar, jag skrattar fan ihjäl mig varje gång alltså! hahahah jag älskar speciellt de där boxarhandskarna, HAHAHAHAHAH :') vill även säga tack till era fina kommentarer ni sagt/skrivit angående piercingen! aja, nu ska jag se wallander, haha, sedan är sängen mitt nästa måste! GODNATT! :)


min lilla juvel :)haha ja, såhär blev det :) rektangeln runt om är bara från plåstret ifall det ser konstigt ut ;)

lördag

HÅL I NAVELN! hehhhhh jag har ääntligen gjort de! är så glad, var livrädd för tanken "att en nål ska i min mage" så skönt att slippa tänka på det :) haha! jag kanske är lite fjollig? =) jajaja, efteråt for vi och shoppa, kan visa bild senare på de.. var ju egentligen mening att julia skulle me, men det blev inte? henns val!

facelooook, glömde väskan på skolan med plattången i (y) så det fick bli lite lockar idag.


RSS 2.0