OTH


ok, nu har jag sett klart hela säsong fem på två dagar. det är inte bra när jag har osedda one tree hill avsnitt hemma. jag nästan glömmer verkligheten och lever mig in i deras värld! haha.. man bara måste ääälskar det. ibland ler man, skrattar, tillochmed gråter för sig själv framför datorn. siiiick!

på tal om annat är det även 31 december. årets sista dag. hur känns det? konstigt, det känns som att det var nyss jag funderade om man skulle skriva "-10" eller "-010".. ska iallfall försöka lägga upp en liten sammanfattning av bilder på 2010 imorgon om jag hinner =)


synd att man inte hade hennes röst :)

LTOWN


OOOBS! DETTA SKULLE EGENTLIGEN HA KOMMIT UPP IGÅR :)

Efter fyra timmar sömn krigade jag mig upp för att göra mig klar inför en shoppingtur i Luleå. Någon gång efter tio kom vi oss iväg, HAHA allt var planerat och klart att avgången skulle ske halv tio... Men Emma den trötta åsnan orkade inte kliva upp! Dock klandrar jag inte henne för något eftersom hon är så duktig i buzz och vinner över mig. Väl i luleå shoppade vi loss som sate! Eller? Nej. Inte direkt, men lite hittade vi väl. Det var mycket folk och när det är rea finns det oftast inte så mycket egentligen, och om det finns är plagget förmodligen slut i rätt storlek!

På kvällen drog jag och Elin till Emma i Tväråsel. Vi hade hyrt en film och tänkte mysa på till den, men istället sprang vi i minus 25 grader till grannen och lånade ett buzz spel! Av någon aldening gick det inte så bra för gul, vem nu det var.. hhehe.
 
hey gravidmage!





NU:
GYMMMEEEET!

Med denne man ;)


det här hade jag på mig idag -julafton!


dag 01 min bästa vän
dag 02 i min handväska
dag 03 det här hade jag på mig idag
dag 04 mina drömmar 
dag 05 den här veckan
dag 06 det här får mig att må bättre
dag 07 min dag
dag 08 mina rädslor
dag 09 detta ångrar jag
dag 10 mina syskon
dag 11 min första kyss
dag 12 mitt favoritminne

Idag, julafton, hade jag på mig detta, en vit halv-transparent skjorta instoppad i en svart pennkjol, och ribbade strumpbyxor! Samt två ringar och stora ringar i öronen. Naglarna är såklart målade röda! Håret har jag lockat med plattång och testat mig på en mittbena ;)






01: 37


hämtade ut ett paket med kläder tidigare idag, och det innehöll bl.a detta! var två tröjor till också men dom passade inte alls, men hejna behåller jag :) allt ser dock finare ut i verkligheten, speciellt den vita skjortan.. höhö godnatt alla trogna läsare!

(stör ni er också på den vita pricken som ligger på benet?! WÄÄÄÄÄÄÄÄÄ)








betyg!


det första jag gjorde imorse efter att emma hade farit hem var att öppna det stora, vita, kuvertet som låg på köksbordet. kan ni gissa vad? BETYGEEEN.. fatta vad man har jobbat för dom. ändå sen vi började om i somras har man kämpat för dessa betyg, och nu är dom här.. hhehe, dramtisk jag låter. jag hade några höjningar så jag är nöjd ändå. dock inte helt nöjd, men det ska jag bli! hä-hä-hä. btw en varning! om ni skär en chili, gnugga INTE ögonen efteråt! helvete vad det sved och rann tårar.. buhu :(



HAHAHA emma inatt när hon försökte få på sig min klänning som jag sydde när jag var typ tio..? :D hhahaa, svårt att förklara hur snygg den är


i min handväska


dag 01 min bästa vän
dag 02 i min handväska
dag 03 det här hade jag på mig idag
dag 04 mina drömmar 
dag 05 den här veckan
dag 06 det här får mig att må bättre
dag 07 min dag
dag 08 mina rädslor
dag 09 detta ångrar jag
dag 10 mina syskon
dag 11 min första kyss
dag 12 mitt favoritminne




detta gömmer sig i min handväska, på ett ungefär.. vill inte visa riktigt allt! hahah. en borste, hörlurar, snoddar, hårnålar, tuggummi, börs, pennor och till sist ett autograf block! man vet aldrig vem man träffar på, nejmen det ligger kvar sen idol. dock har jag autografer från en hel del kanske-inte-så-kända-men-snygga-människor! :D btw, tack för era "åsikter" i inlägget under. kör nog på den röda!

någon?


vilken av dessa är snyggast? :D lila, röd, blå?






min bästavän


jag erkänner att jag blev lite sugen på att skriva "30 dagar" som alla gör, dock orkar jag inte 30 så kortar ner listan till 12! wihoo, let's start today! 


dag 01 min bästa vän
dag 02 i min handväska
dag 03 det här hade jag på mig idag
dag 04 mina drömmar 
dag 05 den här veckan
dag 06 det här får mig att må bättre
dag 07 min dag
dag 08 mina rädslor
dag 09 detta ångrar jag
dag 10 mina syskon
dag 11 min första kyss
dag 12 mitt favoritminne

jag har inte bara en utan några stycken, och det är jag glad över. namnen på dessa flickor är emma, elin och miriam. såklart det går upp och ner för oss också, men på något sätt lyckas vi alltid hitta tillbaka. det är det som räknas tycker jag, vore dom inte värda att förlåta/bli förlåten av så vill man inte tillräckligt mycket. och VILJA, haha, det är ett måste. jag kan prata med dom om allt och vi är oss själva, utan att spela någon annan har vi roligt. jag litar på dom och saker känns helt enkelt bra i deras kretsar! ♥

julia, vi träffades på dagis och där blev vi vänner, sedan har vi följts åt i hur många år som helst! dock står vi varandra inte lika nära nu, men på något sätt ser jag dig ändå som en bästa vän. vi har gjort mycket tillsammans och det har gett följd till många fina minnen :) jag hoppas att vi aldrig kommer "skiljas".

sedan har vi niklas, jag vet inte riktigt var jag har dig, men du betyder sjukt mycket för mig också. med dig kan jag också prata om vad som helst, göra vad som helst och inte tänka på så mycket annat. saker är just nu lite komplicerade men du är en värdefull vän jag inte vill gå miste om. du äger! ;)














lördag :)


vaknade halv två idag så nu är jag utvilad och pigg! skönt det, har just laddat upp med en stor fet tallrik fil med flingor, eller snarare flingor med fil! hehe. ikväll vet jag bara att jag ska träffa elin, men vad vi gör får vi se! blir säkert bra hur som helst :)

haha likt? från juni 2008 ♥


bus


nu när alla prov är klara och läxorna inlämnade kan man äääääääääääääntligen slappna av på riktigt. bara en dag kvar i skolan, och då är det antingen volleyboll eller pyssel som gäller. men till saken! idag, fredag, har jag varit allmänt seg! först är jag bara seg och efter i allt, sen somnar jag i soffan, och sen typ hos nicke. ja, jag for dit ett tag också, och gjorde lite sällskap i tvärån :) NU godnatt!

(svar på kommentar: koftan är köpt på bikbok! och ja, den är super mysig!)


myyyss :)


när jag vaknade upp imorse och insåg att jag aldrig skulle ta mig upp bad jag på min bara knän att få stanna hemma idag. snäll som mamsen är lät hon mig göra det, om jag lovade att plugga... och det har jag gjort, kanske lite mindre fysik. det är så helveteees svårt. speciellt svårt när allt är nytt, bara nya ord, och saker som man ALDRIG tänker på. jaja nog om det, ikväll hade jag tänkt träna. dock har jag träningsvärk i kroppen från body pump passet igår, men det ska nog gå bra ändå ! :)

myser runt i dessa kläder idag ;)


Jul Jul Jul


somnade vid fyra inatt och klev upp klockan tio. helt sjukt hur trött jag är just nu. tror det blir sängen efter detta inlägg, lät väldigt tilltalande ;) då är frågan varför klev jag upp så huvva tidigt? jo, för att min kusin linnea från piteå var påväg hit. mamma och anne brukar alltid göra något kallat "rulle" till jul, och idag blev det av.

hade lovat morbror att passa elias en timma så vi gick dit, satt vid datan osvosv. kanske inte så händelserikt men kul att få träffa henne! det är alltför sällan, tyvär. sedan tog vi ner julgranen och alla tomtar, så nu är det pyntat här hemma. julen är utan tvekan den mysigaste tiden på året :)

vid halv sju drog jag till robin där vi mest bara har myst på, väldigt skönt må jag säga! film, prat och bastuu! mihii.. nikkolas var även där, dom är såå snälla.

haha, vi kör på en kvällens outfit ! :D
(batteriet dog i systemen, så tog den lilla, härlig skärpa jag vet!)




goo goo dolls


"I just want you to know who I am.. "


freedag äntligen








(ser mörkbrunt ut, men är svart)


+ en del till en julklapp åt emsii!

bilderna jag lovade från shoppingturen i förrgår! nu ska jag snart börja gå mot gymmet, det blir både teckisar och mössa.. buhu att det är så kallt. ska möta upp nicke där, vi borde vara klara vid fyra? sen ikväll ska jag typ klippa anton, annars vet jag inte. kanske basta hos robin? vi får see. baaii.

kalla mig moset, bara moset


hitta en såndär tötti bild på mig och emma! denna tagen för snart två år sedan. tro bara inte vi är seriösa, tack snälla söta fina underbara gulli plutti. egentligen sitter det en liten fastklistrad pärla som skulle likna en piercing på min näsa, och emma har sin vid " the beautymark" (hahh vet inte vad jag ska kalla det) men självklart syns det inte :( 

en sak är då säker, jag tänker aldrig pierca mig i ansiktet! har ju en i naveln, men i ansiktet förstör det bara :)


the place


jaaaahåållla. kom just till tvärån efter en dag i piteå, från halv tolv fick vi ledigt för att kolla in strömbacka! linnea guida oss runt, så nu vet vi säkert var vi inte ska hålla till om vi inte vill bli rönnen :) hahah, sedan blev det shopping ändå till halv sex, linnea följde även med in till stan. jag kan lägga upp bild på vad jag shoppat när jag kommer hem senare ikväll. nu ska jag och niklas dansa till abba! 

niklas pärlaa..



RSS 2.0