jag och miriam har aldrig snålat..


denna dag har spenderats i storforsen med miriam och älskling, vi kom dit liiite för sent så det var för kallt att bada. tyckte jag iallfall, heh. men annars så åt vi, sen åt vi lite till också när vi var mätta åt vi ännu mer. vi hade iaf supermysigt jag och miriam på en bänk där vi låg och pratade. kring halv nio tiden for vi hem till mirres hus och fortsatte grilla, det var oxå riktigt mysigt och gott, haha! jaah.. en skön och mysig dag :)


haha sötmirre som kände för att stå fint inför kameran :)

puss älskling :D

hahah! jag när andreas är glupsk, lite smått irrriterad jajja

det finns inget måtta ♥ haha nejmen vafan var ju faktiskt mkt frukt oså ser vi ju vatten till höger..

eld kan vara sjukt mysigt :)

diggilooo

igår- redan klockan tio var jag mamma och andreas uppe i storforsen, efter ett tag kom alla andra oxå, vi fick riktigt fina gula tröjor och sedan dryga vi runt till tolv, alltså heelt onödigt att kliva upp kring sju. nåja, eftersom jag är medlem i taif skulle jag vara där som ordningsvakt, jag fick alltså sitta på en sten i ca sex timmar och vakta..? drygt men ja! kring halv sex kom emma och det blev betydligt roligare, under rasterna såg vi på showen och sen när det var dags att arbeta satte vi på en filt och fikade. haha!

sedan efter pausen fick vi vara där nere backstage! och i slutet fick vi gå upp på scen och dela ut påsar, haha nej inte blommor. för er som undrar så vare typ en keps, mössa, älvsbyblad och en flaska älvsbyvatten i påsarna! haha vi är så stolta för älvsbyn, eller nå. men det var iaf jättekul att vara bakom scenen, och kändisarna var trevliga och prata med oss lite då och då, vilket var överraskande! trodde dom skulle vara nog upptagna och mest tycka vi var i vägen.

tog lite bilder, dock fota vi oss bara med dem coolaste!


sötis och MARKOOLIO! som jag igår fick veta att han inte hette så.. hahaah


haha, ena sidan för mig funka liksom inte.


erik ljuslinder! känd från idol och talang tror jag det var, :)


haha mooooooojjjeeeeeeeeeeman


denna tjej var tydligen inte känd från ngt, utan hade vunnit att följa med diggiloo gänget hela sommaren. innan jobbade hon på burgerking så fatta vilken förändring det blev för henne, vilken upplevelse!


jessica andersson!
erik var ju sjukt snygg ;) hehhee


vi delar utoch marko är först på med mössan! (där det självklart stog älvsbyn på) =D

oden


när jag vaknar upp med smink, kläder och i soffan vet jag att allt är som vanligt när emma sover här. haha ja, vi har för ett tag sedan ätit vofflor, sedan skulle hon dra vidare till storforsen och öva inför bröllopet. mina planer för dagen blir att vara med andreas, eftersom jag lovat att bada med honom innan lördag, så kanske det får bli idag. jag har än aldrig badat i sommar, hehe, det ska vara riktigt varmt innan jag kliver i sådesåå..

lägger upp en bild som är tagen utanför andreas mormors stuga trorja de var;


därför

har inte kunna blogga på länge eftersom jag ej haft tillgång till internet. Åskan slog ner i trädet här baki så vi har varit utan telefon och dator i typ en vecka. aja, allt e fixat nu så.. :) haha måste bara säga att det kom med en jädra smäll! hahahaha. hela huset dåna och det hade tydligen brunnit på vindan. ajaaa.. nattii.


nattblogg.. mina tankar just nu.


Alla människor gör sina misstag, och vi alla kommer någon gång att uppleva svek, sorg, ensamhet, men också glädje, lycka och stolthet. Säg mig, hur ska man reagera när något tar så hårt på en? Finns det någon som bestämmer vad som är rätt och fel? Jag tror att man måste lära sig att tro på sig själv, våga förlåta, ta risker och tro. Förra sommaren hade jag något jag förlorat till iår. En enda sak jag saknar. Jag hade en bästavän jag kunde jag berätta vad som helst till, allt mellan himmel och jord som man brukar säga. Samtidigt som vi kunde skratta bort nätter. Idag sitter jag här ensam. Det hade inte behövt bli så. Det lilla, tog död på vår vänskap. Mitt sommarlov kan bli perfekt, men då behöver jag dig. Förlåt. Nu vill jag bara höra dig säga det också.

Fick jag en önskan, hade den där förbannade skiten aldrig hänt.
För hur kan man titta på dessa bilder utan att le och gråta samtidigt?


RSS 2.0