fredag

efter skolan for jag jk och elin å handla inför måndag, det blir kyckling och potsallad till middag och härliga nudlar till lunch, heh.. :) paddlar ju som sagt med 8C tsm med julia i kanoten, och helvete om de regnar! har iaf just färgat utväxten, hoppas det blir bra nu näre torkat också. senare kommer andreas, är gode trött så vi lär inte göra något alltför ansträngande ikväll, ser ut å bli fredagsmyyyss.. ;)

hahahahah nämenh.. paddlings teamet finklädda på examen :D


bilder från kalaaaaasetsäg till om jag ska ta bort någon bild! vet att man inte alltid blir nöjd :)

flintastek

jag och emma hade "kalas" eller vad man ska kalla det igårkväll, skriver och laddar upp mer bilder sen! nu ska de grillas med mirremow! :)
bild från igååååååååår

maskrosor är sommar


haalåå, ska strax gå o se lite desperate housewifes! woho brukar alltid ha träning då så.. jajja, har varit på fotbollsträning idag, sjukt jobbigt med tanke på värmen! trodde nästan jag skulle dö, haha nejmen riktigt längesen de va så varmt.. gick väl som vanligt inte så bra heller. på söndag äre match, hur fan ska det gå? känns som detta kommer bli ett dåligt år för mig. percis som alla andra år egentligen hahahha kul =( annars idag har jag varit lite min stora muskulösa man, vi hedde upp studsmattan! eller jag iaf.. hahahah nej jag la mig på soffan tyckte de blev för jobbigtmirreee ;*
(a)HAHAHAHAH.. så himla sött! hittade en bild från musikalen i fyran.. eller femman?, det är julia miriam och jag på bilden. hahah minns att jag tyckte det var coolt att stå där framme och sjunga :) även fast jag kanske inte hördes.. ;o vet inte ens om jag hade micken på!
förresten äre någon som minns vad musikalen hette?! :)


jag biter min pojkvän i rumpan :$ eller?


vilken sommardag alltså! älskaälskaaaaaaa :))några bilder från igår
RSS 2.0