hhm, vad vill man bli?


har varit i luleå idag! först och tittat på skolan där, är intresserad av estet media, frisör och barn och fritid, så någon av dessa lär det bli.. frågan är bara hur lätt det är att få jobb inom de yrkena? går jag bf vill jag bli något inom hälsa osv, och inga utav de jobben finns det gott om.. tur nog är det ett tag kvar att fundera :)

efter titten på de olika skolorna stannade jag och julia kvar i stan. vi shoppade loss inne på clas ohlssons! hahahh, typ. jag köpte en juklapp till gullebror där, en stor, tung jävla lykta som jag har burit runt på hela dagen! åh den ska han bli glad över. köpte även lite annat gött, och middag blev på max :)

så sent som halv tio tog jag och emma oss en liten tur till robin, där vi mest myste på till film! det blev en rolig kväll trots allt.. :) kom hem strax före halv ett. nu äre sängen nästa, höres hej.



syskooon kärlek ohyes! :D köpte teckisarna där idag!



köpte även dessa smyckeshållare, ser inte framemot när lillkusinen hälsar på i rummet igen, allt lär ju ligga på golvet.. :(


-


hur ska man lyckas utan att ta risker?
 


du är bäst :)


väldigt random for jag till niklas i tvärån och var med han en stund idag. jag fick hjälp med läxan, vi pratade och börja se filmen "never back down" den är såå sjukt bra! och killen där är ju inte liiiite snygg?! hehe, sedan åkte jag hem, blev upphämtad av emil och ante, vi åkte vidare till viktor där även erik var. väl där var det tv-tittande som gällde, favorit programmet var när zebrorna hetsa över vattnet, haha, och nu luktar jag rökt skinka. men det gillas ;;)

sean farris som i filmen spelar jake tyler ♥ tihihi


du är söt :)


så bra sov jag trots allt inte, alldeles för lite, för varmt och inte de drömmar jag hoppats på. det finns fan inget värre än att vakna upp och det är fööör varmt. det är så ofräscht äckligt och gör en på dåligt humör! aja, till saken, nästan direkt efter att jag vaknat skjutsa mamsi mig till gymmet och biffa en timma med emma, sedan hem, åt, data, böt om, packa väskan igen och blev upphämtad av emil (som förövrigt tog körkoret förra veckan, grattis till han!) där även niklas var, han släppte av oss utanför och det blev gymmet för andra gången idag! hähh, och nu ikväll har jag och randy hälsat på emma och anki! hahahah, då får man räkna med skvaller mellan våra mammor :(
 
 

;);)


wiho, åt fin middag i lillträsk i peeeeers stuga, alltid lika trevligt att vara där. man kommer dit, hör hammaren slå in en spik, äter middag, tittar i taket, halvsover i sängen, hör en bräda sågas, går till bilen och väntar på att någon ska skjutsa hem en.. :) det äger fettttttttt. eller, nej. efter lite hit och dit drog vi iallafall till olle under kvällen. hehe. kom hem vid ett och satte mig vid datorn, och här är jag, ska dock dra mig till sängen nu. ni får sova gott, det ska jag!

.




hindu


sitter med so pappret gällande hinduismen just nu, har hållt på sedan fem idag? hmm.. sitter vid msn samtidigt, det kan vara en av orsakerna till varför jag inte är klar än. hähä! ante, emil och erik var förbi en stund också och skrev i "mina vänner" boken! visste ni att både erik och emil vill ha chans på varandra? och att antes favvomat är antilop ben? hähäh, inte illa. nåja, ska skriva klart detta och sedan bege mig till duschen.

men först! en låt som nicke visade. heeelt beroende. ♥



daniel och slimmen igår





hahhahaha jim söt :)



IDOL


bilder från ikväll:




















gah


HÖHÖH va fan är jag vaken nu för? klockan är typ snart halv åttaa.. jag känner mig inte ens trött, lite wierd det där. värst vad folk har varit sociala inatt också! har ju snackat hela natten :) menmen, vad tror ni? borde man kanske lägga sig. synd att elin for hem vid tolv, hade varit roligare om vi var tvåå. ayah, godnatt bloggen.


ohjaa hahah


evsan har klippt nicke tidigare idag! jag glömde dock att ta förebild men tänkte att ni skulle få se hur slut resultatet blev. jag tyckte han blev riktigt fin i håret, och modig var han som lät mig hålla i saxen.. ;) hähäh






lunchaa!


tjoo, väntar just nu på att mamma ska bli kar så vi kan fara på byn och äta lunch, vi ska även framkalla lite bilder som jag ska använda till några av mina ramar samt min scrapbook! efter det ska jag och gymma med niklas! få se om jag hinner skriva mer ikväll, har haft rätt mycket i veckan därav den usla uppdateringen. hörs!


:p


dagen har känts vääldigt seg måste jag säga, kan det bero på att den varit en timma längre? jaa det är frågan. så jävla skönt med lov! emma den sötungen for till turkiet idag, det skulle jag verkligen inte ha något emot. fatta nice att komma bort från all snö och minusgrader till sol och värme. så jag hoppas hon får en skön vecka där! jaja till saken, min dag kortfattat:

• klippte tommy, andra gången nu så börja nästan få till det vid öronen :D hah!
• gymmade, kände mig sådär extra stark idag
• färgade utväxten, det blev bra!
• mötte upp en söt liten vän och powerwalkade i kanske 30 min? kortis men mysigt att bara prata :)
• åkte epaa med jim och erik! dom ska sova på forumparkeringen inatt ifall någon uteliggare känner sig ensam, hähä! måste berömma erik för den fina hatten också. riktigt stilig!

NU är det sängen som gäller!




RSS 2.0