tidig dag


heeey, imorse cyklade jag och emma iväg hemifrån sisådär tio över åtta.. och nej det gick inte fort. det gör det aldrig på morgon. väl framme säger jocke att lektionen är inställd! så dagens lektioner blev endast att rita mona lisa och bygga på min radio! sedan halv tolv fick vi gå hem =)

så jag och elin drog hem till mig, käka, packa kläder, och åkte iväg till emma wesslen. där provade vi kläder inför fredag (CLUB NORDIIIIC) huhiheh. kommer nog bli as grymt trots att alla klagar och har emot det som fan! efteråt gick jag hem, tog mamma med mig till mim och investerade i ett par tights, sedan pluggg, idol, också kom miriam förbi en stund, vi pratade och försökte göra läxan.. fanns dock ingen tid till det!

JAJAJ idol röstning nu, sedan skönhetssömn inför skolfoto imorgon! gaaahh ;o




SES TILL IDOL


NEJ NU FAN BLIR DET GYMMET TILLS BENEN SVIKER


jag har världens sötaste kusin



friday


har just käka palt, skulle vara söt och bjuda på efterrätt, men brände det efter 5 minuter i ugnen. det var liksom det.. hahah :( nu återstår bara att packa mina saker och dra till vistträsk. jag sover över där inatt, så underbart att somna brevid världens finaste pojke :)

var tvungen testa ;o


med detta sagt, GODNATT


BESÖKSREKORD! whoaaalal.. har just läst ut nya nummret av solo, sexsexsex! muhahah. imorgon är det fredag! ääntligen.. jag är sjukt trött i skolan, bara tanken på de, näe uschh. fredagar har vi även sovmorgon, även om det bara är till halv tio är det ju alltid något =)

en enda dag ♥


thursday


cooper test första passet, helvete! det ös regna och gick allmänt dåligt, men till våren då jeeevlar.. jag fick dessutom tungt som fan å andas, brukade få så när jag gick friidrott också. måste vara nå anträngnigs gejs, jag börjar hosta och luften kommer in isället för ut, obehagligt!

till lunch gick jag hem, ont i magen, tungt att andas och ögonen sved pga för lite sömn. nu ska jag sova sen bara ta det lungt. kanske vågar jag se sista oth också, slöjd arbetet måste också göras.. bye sålänge



musspåbuss


tydligen var det gratis att åka buss i hela norrbotten idag, så jag miriam och emma bestämde spontant att åka en sväng till luleå! med oss fick vi också emmaw och elin :) blev väl ingen dirket shopping för någon av oss, jag fick med mig ett par örhängen hem men det var allt. haha okej, jag hade inte ens börsen med mig, sprang förbi mamma och rånade henne. mat blev det på kära max! eller näe, max-mat i bussen för min del.. fick lite dåligt om tid, ahahahh längst bak i bussen käka jag middag i min lilla matlåda ? ;o

nåååväääl.. nu ska jag lägga mig och se en film med älskling! han har lovat massage, ihihi godnatt!




wednesday


kom just hem från gymmet, tränat med min partner andreas! yäyää. uppdaterar mer snart, lägger in dagens outfit än så länge! pusshej lilla du




:DD


har just sett glada hudiksteatern, haha man kan ju inte annat än le åt dem. finns det nå sötare människor seriöst? även fast de är psykiskt skadade har dem så jävla mycket vett i skallen! samtidigt snacka jag med petter på msn också berättade han att han jobbade med dem just nu! han är filmfotograf och de spelar tydligen in en långfilm i stockholm för tillfället. haha, alltså tänk om man hade fått praoa en vecka med han? :D fatta niiiicee!

haha så jävla skönaaaaa! thoralf är min favvis :D


tuesday


efter dagens sex långa lektioner blev det gymmet en kortis. vi köpte även ett passerkort, det känns grymt bra att kunna träna söndagar också. varje söndag brukar det kännas i kroppen att man vill springa av sig, jah sådär efter två dagars gott ätande. annars har jag väl inte fått ut så mycket av denna dag. jag och miriam försöker komma på ett mysigt cafe att praoa på ena veckan, paniken kommer sakta men säkert ..TRE VECKOR KVAR!!

när man blir äldre inser man vilka som är ens riktigt vänner, du är en av dem miriam ♥

 

monday


hey. efter två timmars gym profil cyklade andreas hem mig, dirr duschen, spela CS!!! åt salsaaaaa, sedan somnade vi båda två i min säng och vaknade för ett tag sedan.. nu är han på träning och jag är ensam hemma, vad gör man då? kollar in h&m nya kläder! haha, gjorde en liten önskelista och plötsligt så blev den inte liten längre. nåväl, ska dra å göra annat här i min ensamhet ;o









+ mer..

DAMN IT


hahahhahaahh andy blev sur för att jag vann hela tiden ;( nu ska vi tydligen inte spela något mer..
jag som hade gjort mig fin idag


hold on -neverstore

efter mycket tänkande beslöt jag mig för att spendera denna tråkiga och regniga lördagskväll med andy! vi ska ha en "grabbkväll" för två! haha gillare, vi värmer upp med ett superskrov på grillen ♥, sedan går vi och gör något kanske liiite tjejigt hahah som är blir skoj, därefter ska vi spela cs änd till inatt! mohahhah! hoppas alla får en fin lördag.. tjarååå =)

dagens mest nötta låt -



bild från igår

fredag jamenäntligen


hey, har just käkat middag/lunch, måste tydligen vara hungrig till ikväll! eftersom jag är bjuden på buffé i piteå, därav det. det är typ andreas farmor och farfar som varit gift i 50 år eller något, så grattis till dom dåråå. sedan när vi kommer hem (smällfeta) far jag nog och sover hos andreas, då blire freedagsmyys

hahhaa happy ;o

confused


det finns varken rätt eller fel


så äre


HEJ vårat internet har krånlgat som fan ändå sen åskan slog ner, sedan för en vecka sen dog det helt. dock nu är det äääntligen fixat! haaha, man blir så handikappad utan allt som händer på datorn, nåväl ska börja blogga flitigt nu hörrni. pusshej mina fina


ojdå


är med emma just nu, knubbig länk. efter skolan följde vi nina till bussen som skulle besöka sin pojkvän i piteå.. hihi så vi vinkade av henne och önskade lycka till :D haha! sedan gick vi till badhuset och bokade om en tid för provning på gymmet med instruktör. fick då veta att jag, mirre och hannah skulle ha varit där förra veckan och inte idag som vi trodde? dom hade typ vänta på oss och tagit in extra personal, pinsamt om vi hade kommit dit ombytta o allt ikv? hah aja så blev he ;d










eettt åårr


tänkte bara säga att idag den 6/9 har jag och andreas varit tillsammans i ett år! shieeet.. kan ni fatta? ett år är mycket! tycker då jag, heheh nåja nu ska jag skynda mig iväg till min älskling som ser biggest loser!

SKRIVER MER IMORGON :DD

bild från i våras när vi var i fjälleen!
 

igår


..innan vi gick och köpte tårta tog vi bilder ;);) haha

(dålig kvalite på bilderna pga att jag måste förminska dem)









home

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. nu har jag och min vän emma kommit hem från luleå, lyckas alltid skriva när jag shoppat? sammanträffande.. vi ska iaf äta nu, elin är oxå påväg så vi får höras sen! lägger oxå upp bild på vad jag handlat idag! pusskraam



hahhahahahhaha faila lite med beställningen ;o


fingret


fina


:(

fan! redan på säsong 4 avsnitt 13, har bara några avsnitt kvar? vart ska jag få tag i de andra säsongerna av one tree hill? ingen jävla aning såklart, mitt liv ser ut att bli mörkt framöver


hur jag sminkar mig..

har absolut inga avancerade sminkningar utan kör mer enkelt, och detta tar ca tio minuter från min morgon att göra! jag använder mig hur som helst endast av sminket nedan, läppglans kan kännas överdrivet ibland men visar upp det ändå, så jaa.. 



1. ansikte/ hy

concealer/coverstick från ..? -funkar iaf bra :)
puder från loreal -matt och håller hela dagen, förpackningen räcker länge också, plus är också att det följer med en svamp och spegel i
rouge/solpuder från viva la diva + borste - stor förpackning alltså räcker de länge, fin färg, kan variera mörk/ljus

2. ögon

mascara maxfactor -bästa mascaran jag haft, stor borste som förlänger suupeer och får med alla fransar!
flytande eyeliner maxfactor - lätt att använda, slpper vässa som man måste med kajal

3. ögonbryn & läppar

ögonbrynspenna -för att vara från h&m håller den riktigt bra, litar inte riktigt på deras smink men denna var bra!
bryn gel h&m - bra att ha men torkar dock efter några timmar och lämnar efter sig vita små saker
lip plumper gloss, finns på lindex -tråkigt att den inte funkar, men luktar gott, ger en kylande effekt som känns fräsch!


okkk, en "före" bild där jag är osminkad:



först klickar jag över concealer på allt jag vill dölja, såsom finnar osv.. sedan med hjälp av en smink svamp fördelar jag puder jämt över hela ansiktet. när jag är klar med det borstar jag kinderna med rouge, där jag börjar från mitten av kinden och gör små runda cirklar runtrunt och sedan går snett uppåt mot örat. dålig förklaring ja, men följ bara kindbenet. haha fråga om ni inte förstår :)

inget-puder-puder+rouge! hahah inte mening att ögat ska synas på de två sista bilderna.. :(


när jag sminkar mina ögon gör jag först och en smal linje med flytande eyeliner på ca halva ögonlocket, lite tjockare utåt och smalare ju längre in mot ögonvrån. för att få en rak linje använder jag mig av tops, ett litet tips! sedan böjer jag mina fransar ca 3 ggr på varje öga innan jag borstar på mascara.

1.


2. eyeliner samt böjt fransarna


3. mascaraa!


min ögonbryn fyller jag i med hjälp av en ögonbrynspenna, färgen jag har heter light brow och är inte alltför mörk, jag tycker inte att det passar tjejer med blondt hår..  sedan formar jag brynen med ögonbrynsgel, det är en liten borste som jag "smalar" ihop dom med, för att slippa noppa så ofta.

innan


efter


och ibland avslutar jag makeupen med lite läppglans! det jag har är ett lip plumper som egentligen ska få läpparna att svullna och se större ut, men det funkar tyvär inte haha. men det både smakar och luktar gott! plus att det kyler ner dom. hhehe :)


EFTER!



jag hade morgon frilla när jag tog bilderna så säg inget om håret ;)

RSS 2.0