valborg idag då


kom just in från en promenad/gungning med julia, var skönt att prata om allt och ja, det känns bra. jävligt bra. liiiivet rullar på :) ikväll ska jag nog bara vara med krille hos han. vi får se om vi drar ut någonstans lite senare. everybody have fun!

bilder från igår ;)
chill med ninni borti tvär'n

ohlalalaa


drar snart till tvärån för att ha en trevlig kväll/natt med 7 andra tjejer.
vi ska väl grilla och mysa på.
trevlig helg!


brownie


nu finns det ingen återvändo,  jag har färgat håret riktigt brunt! känns det bra? mjo.leeeesss


for till skolan kvart över sju imorse och kom hem vid två. trots att jag i princip inte har gjort ett piss är jag helt slut. jag vet inte vad det är, men allt känns så jobbigt. att bara stiga upp på morgon känns detsamma som döden typ, haha, inte riktigt men nästan så. snart är det iallafall påsklov, som jag längtar! då far vi till fjällen, och där gör man absolut ingenting, tror aldrig jag längtat så mycket!

kåtleéndet på plats ♥


godemorgon allihopen


jag och emma vaknade vid halv två, utvilade var vi och sugna på våfflor. efter att ha strusat runt här hemma har vi nu sökt upp recept på våfflor. hahah, när vi ätit klart tar vi träningsväskan till gymmet och tränar. det var seriöst en månad sen jag tränade sist, så det blir intressant att se hur mycket jag tappat. senare ikväll kommer krille förbi och hälsar på mig ;-)

 

RSS 2.0