HAHAHAHAH

satt och kollade igenom mitt arkiv och hittade detta inlägg.. haha åh så konstiga :')
klicka på länken:
http://eevelinaviklund.blogg.se/2009/august/hahaha-nar-jag-och-emma-ar-lejda.html#comment


klagar lite

tog 8.10 bussen för en lektion som började 9.40 och slutade 11.00, jävligt hemskt att måsta stiga upp 07 en sådan dag.. men inte nog med det! tidigaste bussen hem går alltså 14, vilket betyder att jag slösade 6 timmar på ett besök i bibblan och några sidor om video-våld! men det fick lov att vara ok, lunchade först med julia, sedan fick jag dock gå runt i stan själv ett tag fördriva tiden, sen kom emma in och gjorde mä sällskap! och sen levde jag lyckligt typ :)


matrix


movie time


klippte just krille med använding av det nya kitet vi fick låna hem från skolan! vet inte om man kanske bara fick titta på det? haha, men det gör nog inget eftersom jag ändå ska köpa det på måndag :):) kändes fräsigt att använda "riktiga frisör grejer" och saxen var dessutom jävligt skön! 

tänkte visa bilder på saxarna/bostar/kammar osv imorgon, NU ska vi se blind date!


äntligen mat efter en yoghurt tallrik där vid tolv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kyckling salsa ♥
kommentar


Postat av: idaaa

Vars har du köpt den gråa stickade halsduken? :)

2011-08-26 @ 07:08:24

SVAR: den är från åhlens serru!


sovmorgon


började klockan tolv idag, så sov hos krille i piteå och tog bussen som gick 10.45 istället för 9.25.. mycket skönt med sovmorgon må jag säga! på vägen till bussen märker jag dock att jag har glömt börsen + busskortet i krilles lägenhet, heeeets eftersom inte har jag någon nyckel :( men jag fick tur nog åka med ändå! 

annars idag har jag haft engelska och matte, väldigt chill dag som alla andra dagar typ! har som mest 3 lektioner på en dag. ehehhe. imorgon är första dagen vi ska vara i salongen, hela dagen dessutom så det blir kul.

 meeen, har ju självklart hunnit vara inne i stan och shoppat lite smått! tänkte vara snäll och lägga upp bilder på det också!ska byta färg på denna tröja till en helfärgad röd/vinröd färg dock :)
blev min fjärde sån här svart halsduk, haha, men den här är väldigt tunnt stickad och blir skönare inomhus!


SOV GOTT! ♥honey


har inte sovit utan krille på fem veckor och gör de inte inatt heller! ;) ehheheihii
skkolaaa..


var första dagen på nya utbildningen i luleå idaag, schemat mitt var väldigt bra! har sovmorgon tre dagar i veckan och slutar i snitt kring tre i höst! till våren tillkommer det dock några ämnen. allt som allt känns helt okej, det blir ju roligare och bättre när man lärt känna klassen mer såklart :)


det regnar idag


ligger i krilles säng medans han är i älvsbyn, nej men han är påväg med bussen hit! dååå passar jag på att mysa här med mina nyaaaaaa datooor som jag så mycket tycker om att pussa på!

bjussar väl på en söt/tuff/happy bild från igår ♥


piteådansarochlerharjaghört


pdol helgen blev inte som väntat, men klart bra ändå! gick aldrig in på området i fredags (onödigt med helgpass..) men lördagen såg vi liksom alla andra veronica maggio! jag, julia, erika, nina och emma var några timmar före i krilles lägga och fixade oss osv. meeen har inte så mycket att säga förutom att det har varit så jävla underbart skönt med helg och att det har varit jävla kul trots allt :-)

hann ta några bilder före vi drog ut lördagskväll
RSS 2.0