shopshopshoping

for till stan igår med emma, bilder på shoppingen har jag orkat med att fota också! blev lite undies och en tröja till också, men det ena glömde jag att fota och tröjan har jag på mig idag. kl 15.00 bär det av till kyrkan då christoffers brors barn henning ska döpas! tror aldrig jag varit på dop förut, så det blir nog kul!
älvsbyshoppingen får vara med också! haha.......... :)nyårsklänningen! känns lite enkel, men får piffa upp den med accesoarer och skorna jag fick av krille! 


Julafton


tänka sig att det var julfton igår, läskigt det där hur fort tiden går tycker jag. vi firade i piteå tilllsammans med mina kusiner, och det var riktigt kul faktiskt! vi brukade alltid fira med dom förut när morfar levde men nu var det några år sedan. lill elias och familjen var här och fikade, samt öppnade några paket innan vi for :)

snart kommer christoffer och då får jag öppna den sista julklappen!! fick den älskade norrbottensringen utav pellebror!  :D


Rapunzel


fick hem detta gratis från frisörmässan vi var på för ett par månader sedan, ibland älskar man att gå frisör!klänning till nyår?


hetsen kring vad man ska ha på sig på nyår har kommit igång! gissar att alla är ute och letar efter någon fin klänning, själv har jag inte den blekaste om vad jag ska bära. tror det blir en sväng till stan innan nyår ihopp om en svart glittrig klänning. hursomhelst tänkte jag visa upp mina favoriter, alla från nelly!


koppar


NU har jag jullov, äntligeen! slutade skolan redan i fredags men har haft praktik från i måndags. hos tracy, på clip in, har jag varit, och det var ju helt ok. skönt att slippa åka buss, fina tider, och kul att jag fått ta emot faktiskt två kunder! elin känner jag ju, men fick även testa på en annan. det roliga var att jag skärde hela hennes hår med kniv, och sen "mjuka" upp det med en filersax, det är verktyg vi inte ens börjat med i skolan än! så det är ju alltid kul, att utöka sina kunskaper liksom!

är sugen på att färga koppar orange hår..! men vågar inte, eller, vill bli blond igen och då kanske det bästa inte är att färga orange. men snyggt är det, jävligt fint!


fin låt, fin textdiffrent


likt, men ändå inte .. :)


frisör


idag har vi haft kundmottagning på skolan för första gången! lite nervös var jag eftersom det nu var på "riktigt", men det lugna sig fort och resultatet blev bra! Mamma, som var min kund, fick en varm mellanbrun toning med lite guld i (5/73), sedan blekte jag slingor i hätta, och sköljde bort dem när de fått en guld färg. Nästa vecka är det dags för kundmottaning igen, och då är det krilles som ska få färga håret/möjligen klippa sig, roligtroligt!

(är lite mörkare i verkligheten, men fick inte det på bild)RSS 2.0