TP


nu har tp kört igång på riktigt! både idag och igår har vi varit på forum och förberett oss. jag är som sagt i smink/kostym gruppen, och idag var första dagen vi fick testa sminka. då slog det mig, fan att vi inte har börjat med detta tidigare! imorgon har vi två timmar på oss att sminka våra skådespelare, och det är jag inte redo för! gaah, har inte ens bestämt hur jag ska göra och sånt. men förhoppningsvis sitter allt på plats tills nästa vecka iallafall :)


komsi komsi sommar








fick hem två söta toppar + örhängen (allt på bild) iförrgår från h&m! hade lite att göra så jag lockade håret, och "somra" till det ;) luktar lite sommar-party-outfit? hhahah!

dreams dreams..


vaknade för en halv timma sedan, helt jävla klar vaken var jag också. störande att vakna och se en 0:a på klockan, det känns av någon anledning inte bra då. jag har en liten oskriven regel att sova längre annars blir dagen förstörd. varför jag vaknade så tidigt kanske var för att jag drömmer så konstiga drömmar? både igår och inatt har jag drömt att jag har varit gravid och sedan fått tvillingar. det fula är att dom i båda drömmarna har varit döda ändå sedan födelsen, men jag har ändå haft kvar dom i en korg, och varit lite små sur över att det blev två barn när jag egentligen bara ville ha ett.. hahaa. jag älskar att drömma! (även fast denna var lite wierd)


OC


for hem från skolan igår för att jag kände mig sjuk, vilket var ett bra val. 39,6 i feber hade jag som högst igårkväll, och det betydde även ingen kåbdalis för mig idag. det kändes ruttet att inte kunna fara, hade faktiskt längtat, men heller inte roligt att fara och må dåligt. så istället har jag nött OC i ca 4,5 h i streck (8 avsnitt), senare under kvällen har jag och mamsen sett "så det ska låta" samt käkat marängswiiiissh! hehe, trevlig fredagskväll jodå.


duktig, som vanligt


zomban gick ju som den gick. ungefär en sekund efter alla andra var jag hela tiden. kändes mest som att jag gjorde bort mig, haha men kan tänka mig att det är superkul om man lär sig :) hockeyn slutade ju bra också. blev nästan förvånad över resultatet men luleå spelade ändå lite bättre så det blev rättvist!

nuuu ska jag börja släcka ner, baaaii.

(två bilder från en tjejkväll vi hade för ett tag sedan, ni är gode så fina älskisar)




zoooomba


efter skolan gick jag och jullanfestis och solade, skönt som fan var det! det är så avslappnande att lägga sig och blunda till musiken samtidigt som man får lite färg på kroppen. menja, har ätit sedan dess och ska snart byta om. jag ska följa julia på zomba ikväll, haha, blir nog kul! sen blir det dirr till miriam och se hockeyyyyyyyyy ;-)


helgen


fredag -jag, miriam, emma, julia och elin lånade dagiset i tväråsel och sov över där. det var ju som gode nice.
lördag -tog bussen till piteå och sov över hos christoffer. vi gjorde inget speciellt men det var riktigt bra ändå.
söndag -åkte hem med c vid två, gick över till morbror som fyllde år, såg den sjukt spännande matchen där luleå stod som segare! NU måste jag ju fara och se på coop arena innan dom blir utslagna av skellefteå.. har minst två på mig ju :D

oj vad vi fick till det bra på den här bilden !


goodnight



nationella


ahmen tjeennnnnnnna!

ser i skrivande stund ett program som går på tv, det handlar om ett gäng utvecklingstörda som får testa jobba på ett hotell. hahaha sådana människor är ju för härliga, man blir så glad av dom. tidigare idag har jag varit hos miriamk. tillsammans med elin försökte vi plugga lite inför nationella provet som är på onsdag. att ha nationella i biologi känns totalt värdelöst! hur fan ska man komma ihåg det vi läste om växternas celler i 6an? inte okej.

justeja! fick en kommentar "vad kostade det på frisörskolan?" eftersom dom inte är färdigutbildade och så var det ju såklart billigare. men att det bara kostade 200 att klippa och 200 att färga blev jag positivt överraskad över! sedan om man har lite längre eller tjockare hår får man lägga till 100 kr. :)



hhehhe fint där mellan benen, men annars såg jag rätt ball ut :D:D
 

your love is a melody


igår for jag och emma till luleå för en shoppingtur. vi åkte med mam och pap som samtidigt skulle leta efter nya soffor, och jag tror faktiskt att dom hittade en som vi ska beställa dårå. haha, är det någon som antecknar? meeeeenja. på kvällen kom krille och sov över, och som alltid var det mysigt att somna brevid honom =)



sötfar sitter bekvämt :')


shoppppingen!







när jag likaså är igång blir det bilder på inköpen från luleå i tisdags! heahea





svar på kommentar


Postat av: linnea

ååh! vad fint det blev!

2011-03-10 @ 16:31:48
URL: http://linneaabergman.blogg.se/

sv; taaack snygging :D

Postat av: Louise

De blev superfint, du blev nåt år äldre (på ett bra sätt) :) Vars klippte du dig då?

2011-03-10 @ 17:12:47

sv; haha, tackartackar :) jag klippte mig (och färgade) på frisörskolan i luleå. Det är samma skola som jag sökt in till som förstahands val! så man kan säga att jag slog två flugor i en smäll och fick prata med en som gick där samt se hur det såg ut och vad dom fick göra osvosv. kundmottagningen är mellan 8.30-12.00 på tisdagar, boka vetja!

 

Ja, hur blev det?


*trumvirveeeeel..* tadaa! ljust ask brunt med blonda slingor blev det. tjejen som klippte och färgade var verkligen jätteduktig, och jag blev nöjd (vilket inte hör till vanligheterna). det är bara störande nu när håret är nyklippt = kortare än vanligt :(





omg


imorgon är dagen. imorgon tar jag steget. imorgon färgar jag håret. mitt platina blonda hår som jag i snart tre år ständigt har färgat utväxt och försökt hålla en fin färg med silverschampoo ska nu färgas bort. bara sådär. hejdå med det liksom. haha nej det är inte så hemskt som jag får det att låta, det ska snarare bli kul med en ny färg! frågan är bara vilken av dessa tre jag väljer.. hm! julia följer även med och färgar sitt hår. spännande jamenjå!

  


bye


nuuu bär det av till piteå mot sötnosen christoffer! kommer hem på lördag. pussen! ♥


kåbdalis


gårdagen spenderades mestadels i kåbdalis! som vanligt är taggen på noll och vi ramlar alltid och har oss före lunch. men sen efter lunchen vänder allt! då blir det typ magiskt, haha! det måste ligga en liten förbannelse eftersom det har varit så varje gång i 3 år.

idag segade jag runt i morgonrock tills klockan slog 2, då var väskan packad och jag gick för att möta upp emma. i det fina, varma, vår-vädret gick vi till theee gyym. som vanligt maxade vi vikterna och visade hur riktiga kvinnor lyfter. uner kvällen har jag också varit med denne söte flicka. vi satte nytt pers i att flyga flygplan på hela 4 sek! KLÅ DET? :D

gammal bild!


RSS 2.0