klassresa


då var dagen kommen! har packat, inhandlat godis till tåget och fyllt min mp3 med låtar (eftersom jag var tvungen lämna in min mobil igår.. perfekt tajming!) hoppas det blir fint väder så man kan ha linnen, shorts osv eftersom jag mest packat sånt. annars längtar jag mest till stan! att shoppa crazy inne i äffärerna, äta på något mysigt ute-café och bara knalla runt!

stoooockholm here i come ;)


me and my boyy


har varit i piteå hele helgen, är så jäkla skönt att smita iväg till krilles lägga och bara vara där utan att behöva göra något. men helt slöa var vi väl inte! bio på lördagskvällen och en liten tur till krilles bror rickard gjorde vi idag. elias, som är deras barn, fyllde 1 år! och det var mig en söt liten pojke ;) annars ikväll har jag ätit middag som bestod av grillat, skrivit lite so, samt fått besök av emsipems! ♥

här var krillsi så jävla gullig att han hade hett ut rosenblad! haha och jaaa, vi har lastat på rejält med mat <3
HÄR SKALL INGEN SVÄLTAS.

hahahahah risk för att jag får en arg krille när han ser denna bild! söt näsan :--)
halv sex hos elin ;)


ikväll var det elin som stod för käket, och jag lyckades för första gången få kort på hela måltiden! lika trevligt som alltid är det att träffa tjejerna och äta gott. synd bara att mirre var borta och att nina var tvungen fara tidigare! dubbelsynd också att detta var näst sista gången, men vi fårköra ett varv till i sommar! :)

förrätt;varmrätt;efterrätt;


bilder från i helgen !

just when I leave, I'm back for moore


vaknade upp med en mysig krille och blev liggandes i sängen fram till två, efter att ha sett ett OC avsnitt och filmen husk. när vi kände att det var dags att göra något föreslog jag att vi skulle ta årets första dopp, och javisst blev det så! alltså idag den 8:e maj har jag evelina badat i selholmen. stolt. senare mot kvällen joggade (!!) jag och emma till gymmet och tränade lite smått. kom hem därefter, åt och såg tv. det var nog hela min dag det!

hahah evve in action? krille ser lite.. rädd ut
(skulle ha lagts upp igår)


3-1 älvsbyn


kom hem för ett tag sedan efter att ha varit på herrarnas serie premiär match. liiite småsugen blev man väl på att börja om, men vet samtidigt inte om jag orkar.. ska nog fara på måndag och prov träna iallafall hade jag tänkt! fint väder är det idag också, så att det var riktigt skönt att sitta i solen och se fotboll. meen nog om det, jag och mami ska snart traska iväg till emma för att gratta henne igen (hos sin mamma denna gång). hoppas på att det är lika gott fika som igår! haha jahej.


godnatt :)emmas kliv till ett mer vuxet liv


freeeeeeeeeeeedag! en rätt så bra fredag har det varit, och lär även fortsätta vara hela kvällen. jag och tjejerna ska och fara till tväråsel och gratta emma som fyller 16 år idag! nu är det inte heller så länge kvar tills jag fyller år.. 18 dagar för att vara exakt, haha! meeen, grattis emma du är en otroligt fin och bra vän ♥ love yaah!


1 maj


var och fotade lite på "motorcyckel-tåget" eller vad det heter, krille behövde ett par bilder till sin praouppgift typ. efter att ha stått ute i kylan länge nog cyklade vi hem till mig och fikade bullar! sedan gosade vi ner oss i soffan och slog på semesterduellen, haha.. det var verkligen udda par som var med, tjejen där började gråta när hon fick träffa hello kitty.

nu sitter jag med emma i soffan och lyssnar på musik, jo nog är det skönt :)
RSS 2.0