fotobok


vad ska man köpa för julklapp till sin kille? det måste nog vara bland det svåraste att komma på. hjärnan går i 65155418541 och föröker lista ut något. pratade just om detta på bussen idag, och lovade elin och julia att visa bilder på vad jag gav till krille när han fyllde år i höstas!

en fotobok, det kanske är ett julklapps tips till någon annan annan? detta finns att göra på önskefoto.se, och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med hur det blev. bra kvalité och kul att göra. en sådan här sak är väldigt rolig att ge bort/få också eftersom den är så personlig!

detta är några utav sidorna :)
två fina med kusinen!

nä, nu vill jag bli blond!tttorsdag


har varit hemma pga att vi bara hade en ynka lektion kvart i två, vilket betyder att jag hade varit tvungen att fara 12.10 och komma hem 17.30. kändes onödigt då det bara var matte, eftersom det är något jag kan göra hemma. eller hemma och hemma, jag sov över hos christoffer igår, så fick en mys morgon med honom! aaannars idag har jag inte hunnit göra så mycket mer än köpt ett par träningstights, så nu är jag inte den enda som tränar i shorts på idrotten (nästan, sorry amanda) haha, bra det!
Dear John,


har gråtit konstant i nästan två timmar till filmen "Dear John". en riktig gråta-för-att-kärleken-är-för-fin-film, den fick mig att vela springa hela vägen till piteå bara för att hålla om min krille ♥ vilken tur att jag tar bussen till honom imorgon!
answer


Linaaaaaa om måndag, skola:
Trivs du i din klass? :D

svar: jadå! fast kan väl inte säga att jag har hittat någon bästa vän, men vantrivs gör jag iallafall inte :)

BILD PÅ KLASSEN! tagen från fb gruppen, dock är inte alla med!


måndag, skola

då var första skol dagen gjord! har haft frisör, som vanligt på måndagar, men idag hade vi ett litet klipp-test! helform + gradering på tid. det gick bra, men måste säga att det är svårare att klippa dock-hår än människohår. hmm, tröjan på bilden köpte jag idag också. ett litet akut köp faktiskt, när jag fick syn på min tröja i en spegel såg jag att en fet svart fläck hade satt sig mitt magen. hittade dock denna som en ersättare för dagen! nackdelen är att den kliiiiiiiiiar, men nöjd annars! stickat är alltid fint!


fredag


har sovit hos krille i piteå sen i onsdags, men nu är jag hemma på humlegatan igen! ikväll ser jag idol med mamma, och till detta äter vi ostbricka och självklart hejjar på amanda fondell! samt moa som sjunger sin låt ikväll!

ser lite mini ut !


RSS 2.0