höstlov


har knappt lämnat sängen idag, och tänker inte göra det heller! inviger med andra ord lovet i sängen tillsammans med gossipgirl ;) snart kommer krille och myser också, even better!


två svarta

gud är jag på första bilden!


en osminkad evelina!

lost in you


har engelskaprov på torsdag och ett tal i svenska som ska redovisas imorgon. har dock inte har minsta lilla ork att göra något bra av det. mörkret och kylan gör en deprimerad. jag vill inte ha vinter. jag vill inte ha prov och jag vill verkligen inte kliva upp ur sängen på morgon. är sååååååå tröööött och less allt just nu. lov på fredag blir jävligt bra!


tre nya


sålde mina förra kilklackar och köpte dom här istället! sååå mycket finare.. hihi! annars då? chillar med pojken i sängen till musik. vi har doodles och champis som väntar till senare, nu ska vi se gossip girl har jag bestämt :D (nog för att han vill också)

med hem i torsdags fick tröjan och ringen också följa med !
tränaa

skoldagen har gått jävla fort idag, och att vi är lediga på fredag gör ju inteee saken sämre! hade innebandy på idrotten idag, sjukt kul faktiskt! har alltid tyckt det varit kul men känns som att det är försent att börja, eftersom alla redan är så duktiga och "erfarna". men hursomhelst är jag grymt taggad på att börja träna igen, måste skaffa nytt gymkort! frågan är ju vilket gym? :)


vill resa


efter att ha sett bilder från frankrike på julias blogg blev jag vääääldigt sugen på fara utomlands! så jääävla härligt det skulle vara.. fara bort från kylan och mörkret till sol och bad, oohhhh alltså. OOH.
13 oktober


jag och krille tog halv tio bussen till luleå, och eftersom jag inte börjar förrän tolv så gick vi och åt lunch! buffé på exotic fick det bli, och gott var det ändå! sen när jag gick till skolan för mina två lektioner såg krille gossip girl på min dator inne på kulturens hus. haha kul det. seeen fram tills fyra drygt gick vi på stan, kollade mest grejjer åt krille men fick med mig en ring hem :)

NU- gosssiiippp giiiiiiiirrrl!


en från förra lördagen


hade helst inte lagt upp denna bild eftersom att jag ser förjävlig ut! men bara för dig linneaa ;-)


my room

fick upp en ny och stor spegel + hylla i mitt rum igår, känns myche bra!


RSS 2.0