bad decisions make good stories

var med tjejerna igår och tänkte gå in lite snabbt hos erik hos som fyllde år, men blev att vi stannade hela kvällen. kom hem strax efter tre inatt någon gång, men somnade säkert vid fem. 08.38 slog jag upp ögonen, pigg som en lärka såklart. mös på med mitt fina sällskap fram till tolv och sedan mötte jag upp emsi för en promenad. ikväll står plugg på schemat, och ska även hinna träffa nicke en sväng och troligtvis träna beror på om jag hinner. Nu funderar jag starkt på en powernap i en timma eller två... låter fint.


19 april


Anonym om coffee:
kan du inte skaffa blogresponse? :D

Svar: ja! men man måste väl få en ibjudan? och vet ej vem som ska skicka den, såå kan inte göra något åt saken :)köpte ett par converse idag, samt ett linne som jag tyckte var lite sött innan skolan som började kl 12. när jag kom hem tog jag och mamma en liten tripp till solariumet och solade, senare ikväll hade jag tänkt gå ut och röra på benen en timma. köpte även hem jordgubbar till ikväll som ska ätas! första för i år! :-)


coffee


bussen, nk, hål i 3h, luncha på waldorf och drack två koppar kaffe som faktiskt var gott (med hälften mjölk och socker menar jag då), dansade vals och foxdrott på idrotten, bussen hem, fick skjuts av elins morfar till humleg 14, resten av kvällen har jag gjort naaaada. pluggat lite då och då på uppstatsen om solenergi.

och imorgon beställer jag löshår! längtarrrr lite smått efter det långa ;-) men det blir med clips så att jag kommer nog bara att använda det ibland då jag fortfarande vill kunna ha det korta!


easter


RSS 2.0