Mitt hår

Hur fick du bättre kvalite på ditt hår som du påstod var så risigt.. vad använde du för några produkter och vad använder du nu idag? uppskattar ett inlägg här på din blogg om ditt hår :) puss!

svar: främst har jag bott i hästsvans senaste halvåret, och med det knappt användt plattång eller annat värmeverktyg (undantag för helger), och såklart alltid användt värmeskydd. också försöker jag se till att tvätta håret så sällan som möjligt, använda ett bra schampoo och balsam. en fuktgivande inpackning är också viktigt att använda då och då, tyvär har jag slarvat lite med det..! sen har jag användt leave-in produkter som återuppbygger och reparerar. den bästa jag någonsin användt är lanzas leave-in produkt som funkade grymt bra i mitt hår. nu har jag biolage repair cream som jag inte tycker funkar riktigt lika bra, men då brukar jag istället använda bedheads small talk, som egetligen inte är speceillt reparerande så, men den funkar ändå bra i mitt hår måste jag säga. sen avslutar jag med en olja som är totally amazing. bara en tia i storlek som behövs, också lätt gnugga i topparna och dom kommer se mycket fräschare ut!

men det största jag gjorde var ju att klippa av en stor del av mitt hår. det var ju i princip bara gummi i längderna och eftersom man då nått den sista bindningen så att säga, finns det inte något man kan göra åt det, och bryts då den är det hejdå till håret. har fortfarande kvar lite gummihår men det funkar ändå, nu när man sparar ut håret är man ju sparsam om varenda millimeter..!

alla produkter från matrix biolage: schampoo, denna är för volym, skulle egentligen haft hydrathérapie så ska se till att köpa det nästa gång, balsam hydra, och inpackning för mycket torrt och slitet hår också hydra.  biolage repair cream, funkar också som värmeskydd, REF mirakeloljan och bed heads small talk.


nytagen bild på mitt hår så som det ser ut nu mera!


svar

Anonym om answers:
Vad var det lägsta och högsta man var tvungen att ha för att komma in på frisörlinjen i Luleå?. Det är ju olika beroende på skola, men på ett ungefär. Tacksam för svar! :)

svar: jag har inte koll på inagningspoängen för i år, men jag vet att det har sjunkit sedan förra året då det låg på 240 poäng. och på den privata frisörskolan tror jag det var 225 (rätta mig om jag har fel!) är det något mer om utbildningen du undrar är det bara fråga! :) 


summer pictures

helt sjukt hur fort sommarlovet gått.. har hunnit med så mycket roligt, och det har varit så underbart skönt! nu har jag bara kvar ett sommarlov ever innan det är dags att bli vuxen, hemskt!!
answers

Anonym om nytt från gbg å lite andra ställen:
vart är skorna köpta?

svar: från dinsko!


Anonym
om skönaste låten:
hur locka du ditt hår på den bilden? locktång eller plattång

svar: jag använde mig av locktång, om du inte redan har en sån här kornformad som du virar slingan själv runt, så är den verkligen att rekomendera då lockarna blir superfina! min är 19-32 mm vilket gör den till lite tjockare än "normalmåttet", och gör lockarna lite mer utdragna och större.  

skönaste låten
nytt från gbg å lite andra ställen


började först fota plagg för plagg men tog alldeles för lång tid sååå slutade med allt i en hög på golvet
en bättre bild på skinnjackan som liger där gömd i hörnet, hade kunnat vara lite kortare modell men annars är jag myckenöjd! 


sen när jag kom hem väntade denna "pippitröja" på bordet från en beställning mamma gjort. skorna på bilden nedanför köpte jag igår när jag följde en sväng till piteå. känns skönt börja inhandla saker inför kalla tider också och inte bara sommarkläder, är ju trots allt inte så länge kvar!
RSS 2.0