visning schwarzkopf
vågar jag klippa?

har funderat ett tag på att klippa samma frisyr som angelica blick, en kort helmform med skarp linje. sen är målet att lägga massor av folieslingor, så att jag blir riktigt blond. jag tror fan att jag har bestämt mig för att gör det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag är ändå så less mitt hår. får det aldrig fint och då blir det att jag sätter upp det istället. dock har jag alltid haft långt hår, så det kommer nog känns väldigt annorlunda.

meeeen, jag vet inte om jag har nog tjockt hår att det kommer bli sådär tjockt fint ända ut i topparna, som tex hon har, sen har jag en liten sne lugg och uppklippt, men uppklippningen kommmer nästan försvinna när jag klipper av på längden. frågan är bara om jag ska boka tid nu på lovet hos en frisör, eller om jag ska vänta till egen hårvård som vi har veckan efter lovet. bäst vore ju om jag blekte slingor först och klippte sen.. hmm, får fundera på det!


chocolate


klippte nicke igår, och när vi var klara skulle han till piteå så då tog jag tillfället i akt att följa med honom! tror vi var framme typ halv elva, och krille kom hem vid tolv från flygplatsen. han började satte upp ny soffan medan jag smaskade på min choklad, som jag fick när han kom hem från självaste chokladlandet belgien!

nuuu ska vi laga middag, och senare ikväll lär vi nog hamna framför en film med en skål popcorn!


valentines day

spenderar jag givetvis med christoffer ♥ 

jag älskar dig som ingen annan! du får mig alltid att le och känna mig trygg. du är min bästa vän som jag kan säga allt till, och jag är lycklig som har dig finaste fina du :)


sköljer om 10!-


igår var emma här hela kvällen och drog upp slingor i hättan för att sedan bleka, desvärre hann klockan bli mycket och det slutade med att jag och mamma försökte få ihop nånting, haha och inte blev det bra nejnej!

utväxten är kvar, fast är bara mer tydlig, sedan är resten gult med lite orange! och för att inte glömma de tre ställen där det inte blev slingor som fortfarande är min gamla hårfärg! med lite tur kanske ingen lägger märke till det imorgon! men det går nog inte att undvika :(

 som rädden i nöden drar jag och ida på dahls efter skolan för att fixa toning + väteperoxid. ska dock höra med anna och irene först, som då är mina frisörlärare, vad dom tycker jag ska göra för att få bästa resultat. :)

förutom färgproblemet deppar jag nu över att ha sett klart första säsongen av PLL (som jag började se i måndags, inget liv.. vet) hatar, verkligen hatar när man har sett klart en serie. man blir ju så jäävla beroende.

har ingen passande bild så slänger upp en fin på mig och niklas, hahha.


Studiebesök


är vad vi blandannat har sysslat med idag på frisör lektionen! vi hade inplanerat LYXX, men gick även runt och kollade in på andra salonger. det är intressant att se dom här stora fina salongerna som finns i luleå, så som lyxx tillexempel, det jag fastnade för där var deras schampooneringstolar. stolarna var inbyggda med massagge och ett fotstöd som hissades upp, samt att det var mysbelysning och tända ljus. nej men det är bra att få ideer, sen när jag och emma ska skaffa eget ;)
he-he!

med på bilden är även ett transparant puder från maxfactor som jag hittade på gårdings, som jag blev glad när jag såg det! har letat ett länge nu!
 


RSS 2.0