no school today


klickade just iväg en liten beställning från h&m såhääär på min LEDIGA dag! kanske inte den finaste billden, men
sooo what!


Before I die


äälskar att titta på sånna här bilder från andra bloggar, så därför tänkte jag lägga ut mina egna! detta är dock bara några av 1000 som jag har sparade på datorn, hehe!


somliga ljus brinner aldrig ut


satt och läste bloggar när plötsligt veronica maggios "mitt hjärta blöder" spelades på rix fm i öronen. nästan så att mitt hjärta blödde lite, kom och tänka på alla gånger i sommar då man lyssnat på maggio. sommaren 2011 har nog varit den bästa någonsin. allt var så jävla bra, och nu är det bara kallt och surt.

fick jag önska mig tillbaka till ett ställe, skulle det vara kvällen efter examen. tänk er att ha ett helt sommarlov på tio veckor framför er, tänk så dröm.


daughtry - over you


helt klart veckans mes nötta låt, inget speciellt jag tänker på, absolut inte, juuuust like it!
men kolla inte videon, blir sämre då (alla med lyrics hade så dålig kvalité)
 


skuleskule

sov 4 timmar inatt
ställde just alarm på 05.33
= 4 timmar sömn
sov bara 4 timmar inatt också
8 timmar på 2 nätter
inte bra
lär vara döööööd imorgon
då vet ni
ååååhguuujaaa
 sovgott


mot jk
vaknade tjugo i tre idag (!!!) tror aldrig jag sovit så länge, blev nog en sisådär 12 timmar sömn. iallafall så gick låg vi, jag och krille,  kvar och gosa till fyra, sedan for han hem och jag intog plats framför tvn, åt, duscha, och nu ska jag börja göra mig iordning för att fara till julia, det blir nog bra det!


slingat


var hos emma igår där vi slingade mitt hår! resultatet blev bra, och det ljusade upp rejält! är bara rädd att det ser ut som jag försökt mig på en helblekning, och att jag fet misslyckades, då jag hade lite orange hår innan, och slingorna är typ är blonda, kanske man tror att det bev orange och vissa fläckar blonda.. haha.


sötkrille


har sån jävla ångest inför tisdag. vill inte ha skola. vill inte till luleå. varför inte spola fram till sommarlovet redan nu bara? nu under vårterminen börjar ju nationella också. fyfan så dåligt det kommer gå, känns som att jag sänkt mina kunskaper massvis sedan älvåkra.

bara blicka framåt, snart sportlov.. påsklov.. examen, och en massa sköna helger att njuta sönder.
(vet inte varför texten är så liten)

eftersom jag firade nyår med mina vänner, tog sötkrille med mig till söt timmer där vi söt sköt raketer, och söt skickade upp sånna här vita saker i luften, samt söt drack SKUMPAA (läs cider från ica). haha åh söt!


   hejdå

just dance, it's gonna be okeyherbert


haha åh, jag läste i pitan om en tomte som hade fått en andel eller vad det nu var i stryktipset, också hade han vunnit
90 000 kr, bara sådär av en familj han hade varit tomte åt. jävligt arg jag hade blivit om det var vår familj. men annars dåå? går runt och tänker på hundar i stort sett hela dagarna! mamma har pratat om att skaffa hund, och ja varför inte? skulle vara kul. herbert här nere på bilden, är ju en liten hund vi fastnat för, synd bara han bor i varberg ..


RSS 2.0