midsommar


ems kom hit och vi intog plats på släpvagnet för att sola, desvärre slutade med att vi låg inlindade i en filt och frös förutom dom sista tio minuterna när solen kom fram och det var dags att bege sig till duschen, därefter packade vi väskorna och rullade upp till storebror för middag, för att sedan åka vidare till brattfors där vi stannade hela kvällen och sov även över där. eller sov och sov.. . inte lätt att sova i en stuga full av mygg, seriöst mardröm att vakna hela tiden av surr i öronen och stickningar varannan minut över hela kroppen... nä usch blä!

bjussar på några bilder från gårdagen, gick inte att vända vissa men inte gör väl det något!
(fin ställning på första, vet ej varför jag står som om jag håller på att pia ner mig)prooom

kände väl inte direkt att jag hade finaste klänningen, men allt blev lite i sista stunden med att fixa! var iallfall sisådär roligt, men kan tänka mig att det var roligare för de som gick ut och hade alla sina vänner där, så nu längtar jag till om 2 år då jag får gå mina egen bal! som jag ska ha snyggaste klänningen på! höhöhö, känns som att jag redan vill börja söka efter "the one"..  ;)lägger ut på andra par som gick, hope it's ok! alla var så fina!

balbild från igår med nickeVe!

kommer nog fler senare, men först ett litet besök till emsss!
fredag - lördag

hade egen hårvård på skolan, och då fick jag äntligen bort utväxten, plus att det blev finare nyans och underhåret är lika ljust som resten av håret! på ellen blekte vi först bort utväxten och drog sedan ut på längderna och lät verka, sedan smackade vi i en lite lätt rosa nyansering som blev skit bra!!

senare under kvällen drog vi tjejer ut på byn, blev en rätt så tidig kväll, men det tar vi igen ikväll! förhopningvis slutar det regna så att det blir mycket folk på crousingen :-)RSS 2.0