there's something unique in all of us

på skolan idag har vi övat folieslingor, det gick väl sisådär för mig, men för dockans del var det slutet. när vi skulle tvätta dom så blev allt hår till en enda stor tova, om ni tänker er en jätte rastafläta typ. så jävla dåligt, men iallfall så var jag inte den enda det hände så för. annars så har denna fredag inte bjudit på mycket alls, jag och emma tog ett pass på 1,5h på gymmet bara för att. imorgon däremot ser det ut att bära av till högheden för att se skotercross!  

me chilling in mah new glajjs!  


svar


Anonym om söndag:
Varifrån beställde du din examensklänning förra året? Den var super fin! :-)

Svar: tackartackar :) den var beställd från nelly.com! men kikar man på lilla lappen därbak står det JARLO i den, så testa sök på google!


söndag


direkt efter att jag vaknat imorse tog jag och emma en lång promenad med ett mellanstopp på okey där vi delade på en pizza. och väl där satt vi i drygt 2,5 timmar och bara pratade. haha, fick även klubbor två gånger som vi glatt tog emot. seenare idag har jag satt i en inpackning i håret, duschat och lite sånt dära! skön söndag!

bild från gårdagen, som förövrigt blev väldigt lyckad ;) 

friday friday oh

ikväll kommer emsi hit, och då ska vi klippa hennes hårförlängning samt lägga i en toning i mitt hår (kanskeee.. har inte bestämt mig ännu), och där i mellan någonstans ska vi kolla in resor! det lutar åt en tripp till barcelona, men än är det inte säkert! skulle dock vara grymt nice att åka dit tror jag, spanien är ett fint land!

värt att nämna är att jag har haft min första "riktiga" kund idag! weho för det! :)


Haircut

känns grymt ovant att ha såhär kort hår, vet inte riktigt om jag ska gråta eller vara glad.. haha nej men jag tror att jag måste vänja mig lite mer bara. tack iallafall till alla som sagt att det blev fint! :)  
egen hårvård

egen hårvård idag som sagt! på mig la vi först i en sunlight /18 hälften /8 på utväxten och lät verka ett tag, sedan ut på längderna och hade det i värme under 15 minuter. därefter vävde ellen slingor och la i blekning i folie, så nu är det lite ljusare! hade velat bli ännu ljusare men är samtidigt orolig över hårkvalitén som för tillfället är sämst.

 lägger upp några extra bilder ellen tog på andra i klassen som blev fina i håret! samt före-efter bild (och några under tiden..), heh!

och det slutliga reulsutatet! samt en ny tischa som fick följa med hem ;-)


Silverschampoo

tänkte tipsa om ett grymt silverschampoo, som jag har testat nu under ett tag, och det ger stora resultat redan första dagen! VIKTIGT dock är att inte ha i för länge, mellan 3-5 min rekommenderas. har du i ännu längre riskerar du tant grått hår, vilket inte alltid kan vara så kul. =)
 
köpte denna hos tracy på clip in, och priset ligger på 200! 

RSS 2.0