honeybunny


mirre idaaag! :) ♥


i'll be by your side, you know i'll take your hand


tjaaa! som julia redan skrivit har vi vart till luleå på förmiddagen och gått på stan lite osv, sen åt vi på max och köpte en läcker milshake i strand gallerian, en bamsee! :D shoppade mig 3 tröjor! visar bild nedan, gillar den blommiga! hade dock velat komma hem med mer, för så himla mkt fint det finns i butikerna just nu kändes det som!men måste ju spara lite tills nästa helg då det blir shoppingtur i luleå igen! ;-)



blommig topp från jc
enkel lila vidare modell med ficka på bröstet från monki



figursydd tunika med snörning i ryggen, monki!





godnatt!

är du en bajskorv?

världens bästa gästbloggare är här, dvs jag.. JULIA! Även känd som Evves bff ;) heheheh. Just nu sitter jag hos evve... hon tar på sig nå trosor tror jag... för hon hade inga när jag kom, menmen så kan det vara. Det gör ju inget för mig! =) ♥ Vi ska nog se på en film snart kanske baka nå och äta (men jag vet inte..................)ω←evves stjärt .

IDAG....så har vi varit i luleå. Jag hade typ inga pengar, men jag hittade ändå lite saker :( jobbigt. Vi åt på max. Vi åt väldigt goda milkshakes. Vi fyndade på monki. Det var roligt.
Vi tänkte dricka vatten nu och dela på en äppelsin och se på någon film :D:D:D:DD:DD:DD::D:D:DD:D:D:D:D:D::D:d:D:D nu danpar musen och det är inte roligt, det kommer nå vårtor på den, det kan vara kondylom. Det ska man se upp för.
Vaccinera er mot livmoderhalscancer (gardasil). det vill jag göra.........................................................................................................................................................................................................
Jag tänkte att ni ville se söta bilder på oss.

HAHAHAHAHAHAHAHA söta omg Vi var faktist oseriösa på den här bilden

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH evves gamla verk :)

haha fantastic 4

<3<3<3 söta <3<3<3
i början av sjuan ;)

sommarlovet mot 7an =)


how cute huh? ;)




amentjaaaaaaaaaaaaråååååååååå :;D;D;D;D;D;D

snö!


TJOOOOOOOOOOLLAHEI,  idag var sista kvällen man får vara uppe lite längre innan skolan börjar! blääää, känner inte det minsta tagg, vill gråta av bara tanken. har iaf varit med julia idag och ni får dagen i bilder. måste sova.. =(

haha vi hade målat varandra, tror inte man kan få det gulligare? :)









öhhh


hahaah har julias lillasysters vantar, dom var lite små :|






HAHAHAHAHAH om man zoomar in bilden, hahahahaha jag dör.. ;')




HAHAHA älska min haka på denna bild! :D hahah det roliga är att vi skratta seriöst ;o



Baby, I'm lost without you


ny jacka! finally. har bara haft vår/höst jacka hitills. och med tanke på att det var 32 minusgrader idag så är det inget jag kan rekommendera, men nu har jag iaf en riktigt vinterjacka. dock inte så snygg. kort modell, och små irriterande dragkedjor på sidorna. den får duga! annars så har jag varit med älsklingen min, vill inte skriva om vad vi gjort osv så ni får ju fortsätta undra. hihi, aja ska lulla nu. HAHA lulla, lite kul ord. iaf, sov sött!





han hade klippt sig idag oxå, min snygging ♥


haha random bild, vill till kåbdalis! :( ta skogsvägar åka in i träd och skratta tills man gråter tsm me mirre! hahah.. =D

04:00 -godnatt!


Jesse MacCartney! har alltid tyckt han varit helt gorgeous, men inte längre? jag hade faktiskt en egen stardoll användare döpt efter honom, hahahahah jies jag har haft en stardoll. aja tur att jag skaffa ett liv efter det.. íaf är hans musik är grym och jag börjar bli lite smått beroende, lyssna!





btw så var jag till piteå idag! bara med mamma pelle och danne. hahaha. köpte en mobil! äntligen blev det av, har till och med har bitit den gamla mobilen av ilska av att den laggat. så får hoppas att denna håller och inte lever sitt eget liv! T700



niiiiiiiice hand



 


gott nytt år om ingen sagt det ;o


heeeeeeeia, nuuuuu var det längesen det blev ngn uppdatering. vet inte riktigt vad jag ska skriva om, har ju hänt sjukt mkt dom senaste veckorna, både jul och nyår osv. men idag är det iallafall förstaiförstatvåtusentio! inte varje dag det ;o nämeh, har inte gjort ngt alls idag, kom hem från längenheten kring fem idag sen bara dryga runt litt.

lite kort om nyår så blev det jag julia och andreas som "firade" ensamma i en lägenhet, det blev väl trevligt? vi sköt ngn raket, laga middag, såg film, prata och åt åt åt. massa tjockt, haha ställde mig på vågen imorse och jag hade gått upp ett kilo från igår, så nu blire stoppa fingrarna i halsen.. HAHA nej absolut inte. men ser fram emot det nya året, så mycket underbart som väntar! :)





inte den finaste bilden på mig! men hade lösögonfransar, wiie ;)








hahaha julia somna så sött! tyvär var jag ganska pigg, vet ni vad man gör då? sjunger jul sånger! (L) haha i säkert 45 minuter låg jag och sjung till julia, hihi :) staffan var en stalledränk... tralalallaa :D

RSS 2.0