check!


jobbet har varit som vanligt, fick dock baka en rulltårta imorse som jag fick göra om för att den blev mer som en pannkaka. efter mina sex timmar på tärnan for jag hem och sedan vidare upp på byn med mamma. passade då på att förköpa ett helgpass på PDOL! yeees, åker in till krilles lägga i piteå imorgon efter jobbet, sen mot kvällen drar vi ut med hans kompisar!
he blir nog bra he! :)

work


tisdag idag, vilket betyder andra jobbdagen. tärnans dagverksamhet på nyberga är alltså stället jag kommer jobba på nu i tre veckor. det är inte ett ställe jag sökt till, men antar att det är ok.. vill helst vara upptagen med saker hela tiden och i rörelse, men på ett sådant jobb finns det ej så mycket att göra! därför känns dagarna så väldigt långa. nääe, kortfattat sagt passar det nog inte mig så bra! 

snart kommer älskikrille hit och nattar över till imorrrrn :)
bilder från norge


väl i norge hyrde vi en stuga där vi tryckte in oss två familjer (delade med bergmans) beräknat var det 4 sovplatser, men med ett tält utanför och luftmadrass osv gick det hela runt! huvudsaken till resan var att på lördagen var det inplanerat släktträff. kanske inte det roligaste för mig, men vad gör det när maten/fikat var så gott? haha inte behövde jag gå hungrig den kvällen!
moon


hade varit förbi krille och klippt hans hår när jag påvägen hem såg att månen var väldigt långt ner och såg stor ut, nästan lite sådär fint att man var tvungen att fota! så givetvis drog jag med han på en liten tur till lillstrand för fotografering :) kom hem vid 01, och har sedan dess packat väskan klar inför imorgon. klockan två går bilen upp till nooorway!
what can I do to make things right


wait for me - theory of a deadman

n-n-new in my closet


julia färgade by the way mitt hår ännu mörkare i lördags! har nog aldrig haft så här mörkt, meeen JAG GILLARE!

luleåja


denna måndag har spenderats i luleå med mamma, vi har shoppat runt lite smått där i stan och haft mysigt! letade efter en ny bärbardator åt mig också, men hittade tyvär ingen som jag kände att det klickade för.. haha om man kan säga så ;) fast pdol outfiten är då klar!
känns bra eeeh-heh..
frisör, yes!


ny header plus lite små justeringar gjordes här på bloggen igår, helt klar är jag dock inte men har åtminstonde tagit tag i det.. hope you like it!

hursomhelst, tackade nyss ja till frisörskolan, är riktigt glad över att jag tog mig in! är det någon mer som ska gå kommunala frisör i luleå? isåfall får ni gärna kommentera, eller om ni vet någon! är väldigt nyfiken :-)


isn't it true?


never regret something that once made you smile


bättre sent än aldrig ? ;)


miriam, du är min idol!


turkey


kom hem till kalla älvsbyn igår efter en vecka i turkiet! det har varit underbart kul, man kan säga att vi har hunnit med mycket :) längtar redan tillbaka!

tog knappt några bilder, men detta är några

 


RSS 2.0