sunny


i fredags blev även jag ägare av en iphone vilket känns myche bra! annars såå i helgen har det inte hänt mycket, emsan har sovit här från fredag till söndag. fredag for vi dock ut en liten sväng på byn och träffade lite folk, lördag pressade vi i solen och beställde lite grejjer, avslutade med mello och lite upptäcksfärder i våra telefoner (emsi har också nyligen köpt sig iphone). idag satte vi alarm på tio och har solat ända fram till halv fem typ, så med andra ord är jag något bränd och något röd!

visar upp ny telen! och kollla mitt bröst/hals/eller vad det nu heter, det bränneeeeeeerr!!kort fest


satt som hårmodell idag åt ellen i trean som hade delprovet, gick under kategorin "kort-festfrisyr" och jag hoppas verkligen att hon fick bra omdömen, och att alla klarade det! tänka sig att på två år är det jag som står där nervös som in i helvete och bara vill klara det.. tur det är ett tag dit. heeh.

har även fixat så att jag får vara ledig den 5e, vilket betyder att jag går på sommarlov den 4e som det ser ut nu!! inte ens två veckor dit.. herregud. fått sommarjobb första perioden och sen ska jag bara njuta och göra lovet till så bra jag kan. ett + till att man ändå hinner ha lov i två veckor innan jobbet, kunde ju inte bli bättre!monday

var ledig från skolan idag så då passade jag på att promenera upp till solariumet och sola, och med mig fick jag även julia! efter det hann jag bara gå hem och duscha så smsa emma mig och ville att jag skulle komma till henne på salongen i boden och öva på en baluppsättning, så då gjorde jag det! och förtillfället inväntar jag nicke som jag ska fixa frillan på ;) (tillägger att ifall någon tror att jag var en av de 5, så nej verkligen inte, bara pinsamt)

avslutar med ett par bilder från i lördags!


HEHE.. true storyvouggatjååålme


denna helg har spenderats i fjällvärlden tillsammans med lite roligt folk. kom dit fredag eftermiddag och gjorde inte så mycket mer än att äta taco och ha det gött. lördag klev vi upp någorlunda tidigt för en frukost inför dagens skotertur, var ute till fyra någon gång, och sedan blev det bastu och därefter en snabb och sate så effektiv dusch med emma. sen låg vi och myste i vår lilla stuga tills det blev det dags för lite festligheter. efter tolvslaget hölls det sång för berg som fyllde år, så grattisgrattis igen, och hos honom stannade vi även påvägen hem idag och fikade lite tårta!

nuuuuu är det bara att börja ladda om för en ny hemsk vecka i skolan, massor skolarbete som ska göras men ingen ork! tack och lov att vi bara går till onsdag :)


white


idaag på praktiken tog jag först emot charlotte och tonade hennes hår, sedan fick jag lunch och efter lunchen kom emma förbi och då tränade jag på en uppsättning. borstett från det har jag väl gjort lite av det vanliga, menar då sopa hår, tittat på, diska kammar. när jag kom hem möttes jag av ett litet paket på sängen, nämligen mina skor som jag väntat och hoppats på! desvärre så var dom lite för små, och en aning högre än vad jag tännkt mig. så jakten på ett par vita med klackar lär fortsätta, inte lätt kan jag säga :( men annars gillade jag dom starkt!


min solstråle

haha.. älskar denna bild, alltid lika glad och fin, det är emma det! du finns alltid där för mig och jag är så grymt tacksam över att vara din vän! utan dig i mitt liv hade det inte varit i närheten av så kul. hur som helst, GRATTIS på din dag! ♥
svar till anonym

Anonym om hårförlängning:

är du inte nöjd med att du klippte av ditt hår? ångrar du dig, är de därför du skaffar förlängning? ska du klippa eller ha så långt? ser ganska fejk ut nu :S

Svar: jo nog är jag nöjd, men jag känner mig oftast så obekväm i det då jag alltid haft långt hår. är van att dra det åt sidan såsom jag alltid gjort, och nu liksom finns det inget att dra i.. haha, också tycker jag att jag passar bäst i långt hår, men som sagt mest för att jag trivs bäst i det. ja, jag ska klippa det, ska försöka ta av 5cm redan i veckan också lär det väl bli kortare och kortare desto längre tid jag använder det. och ja igen, haha fullt medveten om att det ser fejk ut.. men kan inte hjälpas, förhoppningsvis smälter mitt egna in bättre när det blir längre. men som sagt kommer jag mest använda det till på helger! och om du menade att det såg fejk ut för att det såg så tjockt ut, så ser det inte alls ut så i vekligheten, på den bilden höll jag allt på en sida direkt i handen (hade inte hunnit klippa delar då jag beställde träns).

oooopppsi var inte mening att det skulle bli ett så långt inlägg, men nu fick du ditt svar åtminstone! :D


hårförlängning

i fredags började jag sy mitt löshår och kan säga att det tog mig ca 6h med hjälp av emma, lagomt less men nu är det klart. premiär använde det i lödags men efter kvällens äventyr är det redan i behov av en tvätt. det blir andra tvätten redan och det känns inte bra, menmeeen! kuligt med långt hår!
måste bara fixa mitt egna lite ljusare så det passar bättre :-)
några från gårdagen
valborg 2012


valborg spenderades i vidsel detta år, party hos robert och en liten sväng till storforsen gjorde allt lika roligt som vanligt! dock saknade vi våran julia som inte följde med! vi sov iallfall över där, och hjälpte till med städning osv. åkte sedan vidare till tväråsel till emma, och kom hem därifrån för ett litet tag sedan. nu ska jag dra på mig skorna och åka till storebror för middag!
RSS 2.0