novell


hade gjort hälften av svenska arbetet till jag kom på att min novell hade blivit en berättelse. ett ord: helvete. klockan är halv tio och jag vill sova.. men nu är det så att detta måste skrivas! kommer dock vara död imorgon eftersom det lär ta ett tag! snaaart kommer iallafall krille och kan hjälpa mig, lär behövas!

fin krilé!!!!

mot piteå!


efter mycket hit och dit så drar jag till piteå ikväll :) krille + oskar har typ födelsedags fest som jag tar med kusin linnea till! får hoppas på en lyckad kväll dåå!


(bilden kom av någon anledning inte upp igår..)

my new darlings



sjuuuk


har 39 grader feber och huvudvärk, ser ut att vara hemma från skolan imorgon.. s-k-ö-n-t !
(med tanke på vårat nästan två timmars hål och tråkiga idrott, eheh)

på tal om annat fick jag en inpackning idag som tar fram lockar av tjejen som penta mitt hår, det var inte dumt det :) återstår bara att se resultat! hoppas på lockar..! tycker verkligen det är jättefint :')


shopping med mammii


var i stan i piteå med mamma idag, blev lite kläder att ta hem ändå! har försökt att fota, men vissa bilder blev då väääldigt suddiga :(












tog ett hål i örat igår!



monday


blev för ett tag sen klar med mitt kollage (bilder som säger vad jag gillar/vem jag är) som egentligen skulle vara inlämnat idag, men jag orkade veeekligen inte göra det igår! hahaa.. men riktigt stiligt blev det ;) dagen har iallafall varit riktigt skön, började med att jag fick skjuts till skolan av krille, sen har vi bara klippt på lite olika sätt i skolan, kom hem och åt samt hjälpte till att sätta upp ett skoställ och lite sånt vi köpte på ikea..!

nuuuuu ska jag fortsätta lyssna på rixfm medan jag tar en tur in i duschen! godnatt vänner och inte vänner!




ikea


kom just ur duschen efter en hel dag på ikea! bäst var ju dock hemvägen, hade tagit med mig datorn och laddat hem filmen "bridemaides" som var jävligt bra, hahah, den bara måste ni se!

tänkte bara visa tre söta bilder som också togs i bilen :):)






tummen upp för dessa!



IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG


FÖR DET ÄR MAMMAS FÖDELSEDAG! hurrrraaaaa! ska snart gå och fika lite tårta men ska först vänta in krille, så han inte behöver sitta själv med mamma och hennes vänner..
läskigt värre :(

den rosa ljuslyktan, svarta skålen, och de tre ljus stakarna gav pelle och jag i present till mami :)




hårinpackning


frisören som hjälpte mig rekommenderade denna, eftersom den är extremt återfuktande och reparerar håret hela dagen då man sitter i den efter att man tvättat håret, så jag hoppas på denna! (fungerade visst också som ett värmeskydd och behåller färgen hos färgat hår.. tummen upp på det!)

tack förresten för kommentarerna om att klippa kort, ska först se om jag kan få bättre kvalité på håret innan jag tar det steget ;)  haha, sen kanske jag överdrev lite om rastaflätorna.. var bara lite små arg/ledsen!

 

klippa av håret?


eftersom min permanent blev totalt misslyckad funderar jag på att klippa page. en spikrak page med allt hår lika långt och kanske färga håret någon ny färg. har alltid älskat långt hår, och velat ha längre, men nu är det fan risigare än ett kråkbo.. något måste göras! hur mycket det än svider i hjärtat måste jag nästan klippa av det. lovar att det kommer se bättre ut än dom här jävla rastaflätorna jag fått..

ska iallafall göra ett försök med en total repair inpackning!
så frissan NU jävlat NU.

 






i love you more then words can say



färgade brynen igår


opassande rubrik? ja ändå, men det stämmer mycket väl! annars tänkte jag bara skryta lite om att jag varken har skola imorgon eller på fredag = heeeelg! sååååååååååååå skönt!


permanent


har just ätit taco och nu sitter jag här med en maltesers påse.. igen. det finns nog inget godare, maltesers är hjärta! annars så sitter jag och googlar "permanent" haha, vet ingenting om det förutom att jag har bestämt att jag ska göra det imorgon! treorna ska få klippa/färga/slinga oss eller vad vi än vill imorgon, och det är något att längta till! bara hoppas att jag inte får krullkrull typ, men det ska nog gå bra :)

 

mysiga söndag ?


åkte buss hem vid fyra med emma och krille, sen åt jag middag, såg one tree hill, och nu väntar jag på att idol ska börja! har saknat att mysa till idol varje fredag så det känns härligt att det börjar om :) seeeen ikväll kommer hjärtat och sover över, blir en skön kväll detta!

bild från igår :)

dahls

igår var vi på studiebesök hos dahls som är ett företag där många frisörer köper sina material hos. väldigt va roligt det var att gå rut och titta på allt.. sen fick man även köpa grejer, så då passade jag på att köpa en donut! inte en sötsak utan en man kan använda till att göra fina uppsättningar, en sprayflaska och mini volym master fick också följa med hem. när vi skulle tillbaka till skolan fick vi ta varsin påse med produkterna som visas nedan :----)






RSS 2.0